fbpx

2 PRIESTRANNÉ TEHLOVÉ GARÁŽE V KOMÁRNE NA ULICI ORECHOVÝ RAD

19 990 €

❗️Hľadáte garáž v Komárne? Máme pre vás dve skvelé ponuky.

👍🏻Ponúkame na predaj dve priestranné tehlové garáže v Komárne na ulici Orechový rad.

🧱 ČO JE DÔLEŽITÉ O GARÁŽACH VEDIEŤ

Obe garáže majú veľkosť 18m². V oboch garážach sa nachádza montážna jama, ktorá môže byť vynikajúcou možnosťou na opravovanie vozidiel a na ich údržbu alebo skladovanie rôznych vecí. Avšak v prípade jednej garáže sa montážna jama delí na ešte väčší pivničný priestor, vďaka čomu budete mať dostatok miesta na uloženie množstva vecí, nech už ide o nástroje, pneumatiky alebo bežné veci. Žiadnej garáži nechýba moderná elektrická brána, ktorá zjednodušuje využívanie. Okrem toho je k dispozícii aj 380V a kamerový systém. Garáže sú vo výbornom, čo dokazuje aj nedávno zrekonštruovaná strecha.

💶 CENY

1. garáž 19 990 €
2. garáž 21 990 €

🤝 ZAVOLAJTE EŠTE DNES

Neváhajte a príďte sa pozrieť na túto nehnuteľnosť a osobne sa oboznámte s jej detailmi.

❗️Garázst keres Komáromban? Van két szuper ajánlatunk.

👍🏻Eladásra kínálunk két tágas falazott garázst Komáromban a Diófa soron.

🧱 AMIT FONTOS TUDNIA A GARÁZSOKRÓL

Mind a két garázs 18m² alapterülettel rendelkezik. Szintén mind a kettőben található szervizgödör, mely a bütykölni szerető embereknek kiváló lehet a járműve karbantartására, vagy akár különböző dolgok tárolására is remek teret biztosítanak. Azonban ez egyik garázs esetében a szerelő gödör még egy tágasabb pincével is folytatódik, aminek köszönhetően rengeteg dolgot fog tudni tárolni, legyenek azok szerszámok, autó gumik, vagy szezonálisan használatban lévő tárgyak, garantáltan minden el fog férni. Egyik garázs esetében sem hiányzik az elektromos ajtó, amely kényelmesebbé teszi a használatot. Továbbá rendelkezésre áll a 380V hálózat és a felszerelt kamerarendszer is. A garázsok kifogástalan állapotban vannak, amit a nemrégiben felújított tető tesz teljessé.

💶 ÁRAK

1.garázs 19.990€
2.garázs 21.990€

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

2 PRIESTRANNÉ TEHLOVÉ GARÁŽE V KOMÁRNE NA ULICI ORECHOVÝ RAD

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

2 PRIESTRANNÉ TEHLOVÉ GARÁŽE V KOMÁRNE NA ULICI ORECHOVÝ RAD

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv