fbpx

3 IZBOVÝ BYT PRI CENTRE | KOMÁRNO

94 000 €

🧱 Veľa ľudí hľadá byt v centre mesta alebo čo najbližšie k nemu. V dnešnej dobe nie je jednoduché túto požiadavku splniť, keďže tí, ktorí takýto byt vlastnia, neradi sa ho vzdávajú, no ak áno, budú si pýtať vyššiu cenu, pretože vedia, že veľa ľudí túto možnosť vyhľadáva.
Teraz Vám však takýto byt ponúkame na predaj za výbornú cenu kompletne so zariadením!

🗝 V BLÍZKOSTI CENTRA MESTA

Tento byt sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta, na Ulici biskupa Királya, na 7. poschodí zatepleného domu. Samozrejmosťou je aj výťah, ako aj pivnica.

📌 ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O BYTE

Ako už bolo popísané vyššie, nehnuteľnosť sa nachádza veľmi blízko centra mesta, ktoré ponúka množstvo výborných možností. V tesnej blízkosti je niekoľko škôl, a to nie je prehnané, pretože doslova pár minút chôdze sú 3 základné a 3 stredné školy, z toho 2 stredné školy, jedna v maďarskom jazyku a jedna v slovenskom jazyku, ale existuje aj lekáreň v tesnej blízkosti, len 5 minút chôdze, zdravotné stredisko, supermarket, fitness centrum, kaviareň, reštaurácia a mnoho iných.

🎯 VŠETKO NA DOSAH RUKY

Spomenutý rýchly rozvoj mesta je aj vďaka termálnemu kúpalisku, ktoré budete môcť navštevovať kedykoľvek sa Vám bude chcieť.

👨‍👩‍👦‍👦 KOMU ODPORÚČAME

Bez preháňania sa dá povedať, že ho môžeme odporučiť takmer každému.
Vďaka výbornej cene sa môže hodiť niekomu, kto hľadá investičnú príležitosť. Na druhej strane ho možno odporučiť aj mladému páru, ktorý spoločný život ešte len začína, ale aj niekomu, kto sa chce len presťahovať zo štandardného bytu do väčšieho bytu.

🤝 POŽIADAJTE SI TERMÍN NA OSOBNÚ NÁVŠTEVU

Neváhajte a príďte si túto nehnuteľnosť pozrieť a zoznámiť sa s jej detailmi osobne.

👉 Túto výnimočnú nehnuteľnosť nájdete len v našej realitnej kancelárii.

🧱 Sokan keresnek lakást a városközpontban, vagy minél közelebb ahhoz. Manapság ezt az igényt nem egyszerű teljesíteni, hiszen akinek van ilyen lakása, az nem szívesen válik meg tőle, de ha még is, akkor nagyon megkéri az árát, hiszen tudja, hogy sokan keresik ezt a lehetőséget.
Most viszont kiváló áron kínálunk eladásra egy ilyen lakást teljes berendezéssel együtt!

🗝 KÖZEL A VÁROSKÖZPONT

Ez a lakás nagyon közel a városközponthoz, a Király püspök utcán található egy szigetelt ház 7. emeletén. Természetesen nem hiányzik a lift sem, ahogy egy pince is tartozik a hozzá.

📌 AMIT A LAKÁSRÓL TUDNI KELL

A lakás 72m², 3 nagyméretű szobával, és egy hatalmas konyhával rendelkezik, ami egyedül álló a lakások terén. Ez nem minden, hiszen a nagy méretű konyhából egy külön spájz nyílik, ami jelentősen megkönnyíti a különböző dolgok tárolását. A lakás az elmúlt 5 évben át esett egy részleges felújításon, ahol cserélve lettek az ablakok, a parketta, a konyhabútor. A tető és a külső falak minőségi szigetelése végett a kellemes hőmérséklet eléréséhez nincs szükség klíma berendezés beszerelésére. Az erkélyen (fedett balkon) beépítésre kerültek az elhúzható ablakok, hogy ha valaki szeretne egy kis téli kertet a lakásba. Egy esetleges festés után gyakorlatilag azonnal beköltözhető.

🎯 MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Ahogy azt fentebb leírtuk, az ingatlan nagyon közel van a városközponthoz, ami rengeteg kiváló lehetőséget kínál. Nagyon közel található több iskola is, és ez nem túlzás, mert szó szerint néhány percnyi sétára van 3 általános, és 3 középiskola, amelyből 2 gimnázium, egy magyar, és egy szlovák nyelvű, de szintén nagyon közel, alig 5 percnyi sétára van gyógyszertár, egészségügyi központ, szupermarket, fitnesz központ, kávézó, étterem és még sok minden más.

👨‍👩‍👦‍👦 KINEK IS AJÁNLJUK

Nem túlzás azt mondani, hogy szinte bárkinek tudjuk ajánlani.
Kiváló árának köszönhetően remek lehet olyan személynek, aki egy invesztíciós lehetőséget keres benne. Viszont kimondottan ajánlott lehet akár egy fiatal párnak, akik most kezdik közös életüket, de ugyan úgy megtalálhatja a számításait olyan is, aki csak szeretne egy standard méretű lakásból egy nagyobb méretű lakásba költözni.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

3 IZBOVÝ BYT PRI CENTRE | KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

3 IZBOVÝ BYT PRI CENTRE | KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv