fbpx

3-IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S VLASTNÝM KÚRENÍM | ULICA K.NAGYA | KOMÁRNO

173 000 €

🏠 Ponúkame na predaj 3-izbový tehlový byt v zateplenom bytovom dome s vlastným kúrením v Komárne na ulici K.Nagya na 2. poschodí s rozlohou 89 m², ku ktorému patrí aj veľká loggia o veľkosti 15 m² s markízou, vstavaná garáž o rozlohe 14 m² a murovaná pivnica o rozlohe 10 m². Ak to spočítame, tak sa súčet plôch blíži k 130 m². Byt s takýmito parametrami je veľmi zriedkavý, pretože je ich v ponuke na trhu veľmi málo.
Ak sa vám táto nehnuteľnosť páči, neváhajte a získajte ju pre seba.

Čo Vás určite poteší, že tento bytový dom bol postavený medzi poslednými a to až v roku 1994, hovoríme o pomerne novej nehnuteľnosti. Byt sa predáva kompletne so zariadením.

ČO ROBÍ TENTO BYT MILOVANIA HODNÝM ⁉️

🏠 BYT NAMIESTO RODINNÉHO DOMU

Svojou rozlohou vie rozhodne očariť. Pokiaľ nechcete bývať v dome na okraji mesta, ale by ste radi zostali v lukratívnej časti Komárna, tak parametre tohto bytu Vám môžu určite zamotať hlavu. Tento byt má na to, aby možnosťami ktoré ponúka, zapol Vaše mozgové závity na plné obrátky.

ČO BY STE MALI O BYTE EŠTE VEDIEŤ❓

Byt nájdete na vrchnom, druhom poschodí, čiže logicky nastáva otázka, či je v ňom horúco. S čistým svedomím môžem povedať, že Vám v ňom bude príjemne a ak by ste sa chceli viac schladiť, tak sú Vám k dispozícii 2 klimatizácie. A čo sa týka nákladov, tak sa hravo zmestíte do 200 €/mesačne. Rátané so všetkým.

Byt prešiel za posledných 5 rokov kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené okrem už spomínaných elektrické rozvody, nové stúpačky, okná, bezpečnostné dvere a samozrejme aj nový
nízko-energetický plynový kotol. Ostáva už len kúpeľňa, ktorú si nový majiteľ vie zrekonštruovať podľa svojej predstavy.

☝️ VÝZNAMNÉ PARAMETRE, KTORÉ VYVOLAJÚ ĎALŠÍ ZÁUJEM

Ako už aj obrázky naznačujú, nehnuteľnosť bola zariadená s dôrazom na detaily. Napríklad dvere a zárubne sú z orechového dreva. Ďalšou zaujímavosťou je, že sa z garáže vybavenej elektrickou bránou dá priamo dostať do murovanej pivnice, ktorá má neštandardnú veľkosť, takže sa nemusíme báť, že by ste zmokli v prípade zlého počasia.

Balkón má južnú orientáciu, čo je veľká radosť pre tých, ktorí by si radi počas celého dňa vychutnávali slnko napríklad pri pití svojej obľúbenej šálky kávy.

📌LOKALITA BYTU

Prakticky všetko, čo potrebujete pre pokojný a bezstarostný život, nájdete pár minút od nehnuteľnosti. Do školy, škôlky, obchodov s potravinami, ale aj reštaurácií a kaviarní sa dostanete rýchlo a jednoducho.

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ OBHLIADKU

Neváhajte a príďte si túto jedinečnú a vzácnu nehnuteľnosť pozrieť osobne a spoznať jej detaily.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete exkluzívne iba v našej realitnej kancelárii.

🏠 Eladásra kínálunk egy 3 szobás 2. emeleti, saját fűtéssel ellátott téglalakást egy szigetelt lakóházban Komáromban a K. Nagya utcában (új lakótelep), 89m² alapterülettel, melyhez tartozik még egy 15m²-es nagy napellenzővel is ellátott loggia (erkély), egy 14m² épített garázs, és egy 10m²-es falazott pince. Ha mindent összeadunk, akkor összesen közel 130m² ingatlanról beszélünk. Az ilyen paraméterekkel rendelkező lakás nagyon ritka, mivel nagyon kevés épült belőlük a városban.
Amennyiben megtetszett ez az ingatlan, ne habozzon és szerezze meg magának.
Ami az egyik nagy pozitívum, hogy a lakóház az utolsók között épült az utcában, 1994-ben, ezért egy viszonylag új ingatlanról beszélünk. A lakás teljes berendezésével együtt kerül eladásra.

MI TESZI EZT A LAKÁST SZERETHETŐVÉ ⁉️

🏠 LAKÁS CSALÁDI HÁZ HELYETT

A méreteit tekintve határozottan el fogja Önt bűvölni. Ha nem egy városszéli házban szeretne lakni, hanem Komárom egy kiemeltebb részén, akkor ennek a lakásnak a paraméterei biztosan elcsavarják a fejét. Ezt a lakást úgy tervezték, hogy az általa kínált lehetőségek teljesen beindítják az ember fantáziáját.

MIT KELL MÉG TUDNIA A LAKÁSRÓL❓

A lakás a legfelső szinten, a második emeleten található, így logikus, ha felmerül a kérdés, vajon mennyire van meleg benne nyáron. Tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy jól fogja érezni magát benne, és ha szeretne még hűsölni, akkor 2 db klíma áll a rendelkezésére. Ami pedig a költségeket illeti, játszva belefér 200€/hó. Mindennel számolva.

Az ingatlan az elmúlt 5 évben teljes körű felújításon esett át. A már említett villanyvezetékek cseréjén kívül a fűtés is korszerűsítve lett egy modern és energiahatékony kazán beszerelésével, az ablakok, és a bejárati ajtó is cserélve lett egy biztonsági ajtóra. Már csak a fürdőszoba marad, amit az új tulajdonos a saját fantáziája szerint fog tudni felújítani.

☝️ TOVÁBBI JELENTŐS PARAMÉTEREK, AMELYEK FOKOZZÁK AZ ÉRDEKLŐDÉST

Ahogy a képek is mutatják, az ingatlant nagy odafigyeléssel rendezte be a tulajdonosa. Például az ajtók és a keretek diófából készültek. További érdekesség, hogy az elektromos kapuval felszerelt garázsból közvetlenül a kimondottan nagy méretű pincébe lehet bejutni, így rossz idő esetén sem kell attól tartani, hogy pl. elázna esős idő esetén.

Az erkély déli fekvésű, ami nagy örömet okoz azoknak, akik egész nap szeretnék élvezni a napsütést, például kedvenc kávéjuk elfogyasztása közben.

📌A LAKÁS ELHELYEZKEDÉSE

Az ingatlantól pár percre gyakorlatilag minden megtalálható, ami a nyugodt és gondtalan élethez szükséges lehet. Iskola, óvoda, élelmiszerboltok, de éttermek, kávézók is gyorsan és egyszerűen elérhetőek.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

3-IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S VLASTNÝM KÚRENÍM |  ULICA K.NAGYA | KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

3-IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S VLASTNÝM KÚRENÍM |  ULICA K.NAGYA | KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv