fbpx

LUKRATÍVNE DREVODOMY | VÝHODNÁ INVESTÍCIA | MOŽNÝ ODPOČET DPH

322 800 €

❗️ LUKRATIVITA LOKALITY

Snívate o krásnom drevodome, ale hľadáte to správne miesto ktoré Vás očarí ? Garantujeme Vám, že po obhliadke tejto okúzľujúcej nehnuteľnosti už ďalej hľadať nebudete. Lokalita a lukratívnosť, ktorú Vám ponúkame je jedna z mála dostupných na Slovensku. Expanzia tejto oblasti je z hľadiska turizmu „bleskurýchla“ nakoľko hovoríme o lokalite, ktorá je veľmi podobná Jasnej o ktorej vieme, že patrí medzi obľúbené časti Slovenska počas celého roka.
Ponúkame na predaj novostavbu drevodomov s rozlohou zastavenej plochy 77 m² a úžitkovej 124 m².

⛷🧗‍♂️ V ZIME NA SVAHU V LETE V HORÁCH

Ak ste milovníkom zimných športov tak ste tu správne. Zimné lyžovačky s rodinou a blízkymi sú jedna z najkrajších udalostí roka, ktoré každý z nás očakáva s veľkou radosťou. Lyžiarske stredisko Snow Paradise budete mať „na skok“. V horúcich letných dňoch budete mať možnosť vybrať sa do hôr a s chuťou skúmať turistické trasy v okolitých horách, užiť si skvelý piknik vo voľnej prírode alebo len relaxovať a načerpať energiu z okolitej krásnej a ničím nedotknutej prírody.

🏔 VÝHĽAD NA NEZAPLATENIE

Čo, ak by ste si chceli užiť rannú prechádzku v Čechách, dať si chutný obed v Poľsku a večer si ľahnúť do horúcej kade v pohodlí domova na Slovensku ? Toto všetko môžete zažiť v tejto lokalite bez absolútnej námahy a dlhého cestovania, keďže sa všetko nachádza na mieste, ktoré susedí s menovanými okolitými krajinami.

💰 GARANTOVANÁ INVESTÍCIA

Investujte svoje peniaze správne! Ak ste človek ktorý hľadá správnu príležitosť ako investovať svoje peniaze, ste tu správne. Turizmus v tejto časti Slovenska naberá na obrátkach a kvalita ktorú Vám staviteľ ponúka je bezkonkurenčná. Nebudete mať žiadne starosti ani s údržbou pozemku okolo nehnuteľnosti, nakoľko sa o všetko postará Váš záhradník.

👉 ŠIROKÝ VÝBER

Vyberte si svoju nehnuteľnosť! Možností máte hneď niekoľko. K dispozícií sú viaceré varianty drevodomov. A to čo vás určite poteší je garantovaná kúpna cena bez ohľadu na rast cien realitného trhu.

🛠 KVALITA NADOVŠETKO

Spoločnosť ktorá novostavby drevodomov ponúka, je spoločnosťou ktorá dbá na prvotriednu kvalitu a uspokojenie aj náročnejších klientov, ktorí hľadajú niečo, čo je svojím spôsobom jedinečné a bezkonkurenčné. Je teda samozrejmosťou využitie kvalitných materiálov aj pri výstavbe a aj pri zariaďovaní.

Každý drevodom má vlastný vrt s vodou, rekuperáciu vzduchu, tepelné čerpadlo. Vo vnútri bude sauna a vonku na terase drevená kaďa s bublinkami. Kúrenie je elektrické, ovládané aj cez mobilnú aplikáciu. Vo vnútri je kachľová pec na drevo.
Všetky tieto drevodomy spĺňajú energetickú triedu A0.

Je to profesionálne pripravený projekt, na ktorom sa pracovalo takmer jeden rok, výsledok hodnotíme veľmi pozitívne.

 

❗️ LUKRATÍV HELYSZÍN

Egy gyönyörű faházról álmodozik és a megfelelő helyet keresi, ami elvarázsolja? Garantáljuk, hogy miután megtekintette ezt a varázslatos ingatlant, nem fog tovább keresni. A helyszín és az általunk kínált lukrativitás a Szlovákiában elérhető kevesek egyike. Ennek a területnek a terjeszkedése turisztikai szempontból “villámgyors”, hiszen az Alacsony-Tátrában található Jasnához nagyon hasonló helyszínről beszélünk, amelyről tudjuk, hogy Szlovákia egyik legkedveltebb része télen-nyáron.
Eladásra kínálunk új építésű emeletes faházakat 77 m² alapterülettel és 124 m² beépített területtel.

⛷🧗‍♂️ TÉLEN A PÁLYÁN NYÁRON A HEGYEKBEN

Ha Ön a téli sportok szerelmese, jó helyen jár, a téli síelés a családdal, szeretteivel az év egyik legszebb eseménye, amelyet mindannyian nagy örömmel várunk. A Snow Paradise síközpont csak egy ugrás lesz. A forró nyári napokon lehetősége nyílik a környező hegyek túraútvonalait felfedezni, egy remek piknikezésre a vadonban, vagy csak pihenni és energiát meríteni a környező gyönyörű és érintetlen természetből.

🏔 MEGFIZETHETETLEN KILÁTÁS

Mi a teendő, ha szívesen eltöltene egy reggeli sétát Csehországban, egy finom ebédet Lengyelországban, este pedig venne egy pezsgőfürdőt, kényelmes otthonában Szlovákiában? Mindezt ezen a helyen minden erőfeszítés és hosszú utazás nélkül megtapasztalhatja, hiszen az ingatlan egy olyan ponton található, amely a megnevezett környező országokkal szomszédos.

💰 GARANTÁLT BEFEKTETÉS

Kifizetődően fektesse be a pénzét! Ha Ön olyan személy, aki a megfelelő lehetőséget keresi pénzének befektetésére, akkor jó helyen jár! A turizmus Szlovákia ezen részén fellendült, és a beruházó által kínált minőség páratlan. Nem kell törődnie az ingatlan körüli terület karbantartásával sem, hiszen a kertész mindenről gondoskodik.

👉 SZÉLES VÁLASZTÉK

Válassza ki ingatlanát! Több lehetőség közül választhat. A faházak több változata is elérhető. Amit mindenképpen fontos megemlíteni, hogy garantáljuk az eladási árat függetlenül milyen a piacon való áremelkedés.

🛠 A MINŐSÉG MINDENEK FELETT

Az új építésű faházakat kínáló cég az első osztályú minőségre és az igényesebb ügyfelek megelégedettségére figyel, akik valami egyedit és a maga módján páratlant keresnek. Ezért az építkezés és a berendezés során magától értetődő a jó minőségű anyagok használata.

Minden faháznak saját vizes kútja van, légvisszanyerős, hőszivattyús, bent szauna lesz, kívül a teraszon buborékos fakád. A fűtés elektromos, szintén mobil applikációval vezérelhető. A cserépkályha fatüzelésű.
Mindezek a faházak megfelelnek az A0 energiaosztálynak.

Szakszerűen előkészített projektről van szó, amelyen közel egy éve dolgoznak, nagyon pozitívan értékeljük az eredményt.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

LUKRATÍVNE DREVODOMY | VÝHODNÁ INVESTÍCIA | MOŽNÝ ODPOČET DPH

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

LUKRATÍVNE DREVODOMY | VÝHODNÁ INVESTÍCIA | MOŽNÝ ODPOČET DPH

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv