fbpx

LUXUSNÁ NOVOSTAVBA S VEĽKÝM POZEMKOM | TÔŇ | OKRES KOMÁRNO

345 000 €

❗️Ak túžite po pravom luxusnom bývaní, no nechcete absolvovať extrémne dlhé papierovanie na stavebný projekt s neistým výsledkom, práve ste našli svoje vysnívané bývanie, kde sa môžete ihneď nasťahovať a užívať si luxus a pohodlie.

🗝 Ponúkame na predaj krásnu novostavbu rodinného domu medzi Komárnom a Veľkým Mederom v tichej časti obce Tôň. Nehnuteľnosť, ktorá má 206m² čaká na svojho budúceho majiteľa, ktorý túži po vkusne zariadenom dome. Tehlový dom sa nachádza na 18 árovom pozemku.

🆗 Nehnuteľnosti nechýba nič, čo by charakterizovalo eleganciu, pohodlie a luxus. Precízny prístup súčasného majiteľa sa objavuje v každom kúte nehnuteľnosti.

📌 Na svoje si prídu aj MILOVNÍCI BAZÉNOV A ZIMNÝCH ZÁHRAD

K tomuto krásnemu domčeku patrí aj murovaný bazén o veľkosti 4,2 m x 8,2 m, ktorý je hlboký 1,5 m, no dámy aj pánov určite poteší zimná záhrada s presklenou stenou pri bazéne, do ktorej je prístup cez spálňu a jedáleň.

📌 SPLNÍ SA SEN DÁM

Sofistikovane riešená kuchyňa prepojená s jedálňou, samostatná špajza, spálňa so samostatným šatníkom a bezprostredný východ do zimnej záhrady, to je určite snom väčšiny dám.

📌 NEZABUDNIME VŠAK ANI NA PÁNOV

Ako ukazujú obrázky, bude tu priestor pre autá, ktorý poskytne súkromná garáž a parkovisko vo dvore s vlastnou dráhou a osvetlením.

📌 SÚKROMNÁ SFÉRA VO FORME VEDĽAJŠEJ PRÍSTAVBY

V zadnej časti 18 árového pozemku sa nachádza prístavba s rozlohou viac ako 50 m² pokrytá drevom, ktorej súčasťou je aj krytá terasa s rozlohou 50 m². Poskytuje tiež skvelú príležitosť pre rodinné stretnutia, ale dá sa využiť aj ako hosťovský domček alebo dokonca na vlastné podnikanie. Milovníci wellness si môžu jednoducho vytvoriť vlastnú saunu.

🚘 PRACUJETE V BRATISLAVE ALEBO V DOSTUPNEJ VZDALENOSTI OKOLITÝCH MIEST?

Komárno je vzdialené 25 km
Veľký Meder 9 km
Dunajská Streda 29 km
Bratislava 79 km
Győr 35 km

📌 PRIDANÉ HODNOTY NEHNUTEĽNOSTI

Súkromie a bezpečnosť zaručuje betónový plot okolo domu a kamerový systém. K vybaveniu nehnuteľnosti patrí automatický zavlažovací systém, elektrická brána a garáž priamym prístupom do domu, no nechýba ani starostlivo vyberaný záhradný nábytok pre pohodlie.

🧑‍🌾 VYCHÁDZAME V ÚSTRETY AJ ZÁHRADNÍKOM

Okamžite máte k dispozícii záhradu navrhnutú s pomocou záhradníka, ktorej ďalší rozvoj je limitovaný len vlastnou kreativitou.

📌 VEDELI STE, ŽE…?

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená, stačí sa už len nasťahovať a začať novú etapu svojho života v tomto krásnom a pohodlnom luxusnom dome, v dome Vašich snov.

V nehnuteľnosti samozrejme nemôže chýbať klimatizácia, elektrické vonkajšie rolety, ale ani tepelné čerpadlo.

Vďaka vysokému vybaveniu nehnuteľnosti nebudete vôbec sklamaní. V súčasnosti sú mesačné náklady rodiny na energie 120 € mesačne.

👉 Túto výnimočnú nehnuteľnosť nájdete exkluzívne len v našej realitnej kancelárii.

❗Ha egy igazi luxus otthonra vágyik, de egyáltalán nem szeretne belevágni a rendkívül hosszan tartó papírozásba, és egy bizonytalan kimenetelű idegőrlő építkezésbe, akkor most megtalálta az álmai otthonát, ahová csak gyakorlatilag elég beköltöznie, és élveznie a luxust, és a kényelmet.

🗝️ Eladásra kínálunk egy gyönyörű újépítésű családi házat kolaudáció előtt Komárom és Nagymegyer között Tany község csendes és nyugodt részén, amely 206m²-en várja leendő tulajdonosát, aki egy nagyon igényesen és ízlésesen berendezett és kialakított otthonra vágyik. A téglaépítésű ház egy 18 áras telken található.

🆗 Az ingatlanból semmi sem hiányzik, ami az eleganciát, a kényelmet, és a luxust jellemzi. Az aktuális tulajdonos precíz hozzáállása megjelenik az ingatlan minden szegletében.

📌 MEGÖRÜLNEK A MEDENCÉK ÉS A TÉLI KERTEK SZERELMESEI IS
Ehhez a gyönyörű házhoz tartozik egy épített 4,2m x 8,2m medence is, amely mélysége 1,5m, de a medence mellett található üvegfallal ellátott téli kerttel biztosan a hölgyeket és urakat is megörvendeztetjük, amelyre a hálószobán és étkezőn keresztül is ki tudunk jutni.

📌 A HÖLGYEK VALÓRA VÁLT ÁLMA
Az igényesen kialakított konyha összekötve az étkezővel, a külön spájz, a hálószoba a külön gardróbbal, és az azonnali kilépéssel a télikertbe, ez minden bizonnyal a legtöbb hölgy álma.

📌 DE AZ URAKRÓL SE FELEDKEZZÜNK MEG
Ahogy azt a képek is mutatják helye lesz az autóknak, amit biztosít egy saját garázs és egy beálló az udvarban saját kifutóval és világítással.

📌 PRIVÁT SZFÉRA MELLÉKÉPÜLET FORMÁJÁBAN
A 18 áras telek hátsó részén egy több mint 50m² fával borított melléképület található, amelyhez egy szintén 50m² fedett terasz is tartozik. Ez remek lehetőséget biztosít szintén családi összejövetelekhez, de akár vendégháznak vagy akár saját vállalkozására is használható. A wellness szerelmesei gond nélkül akár egy saját szaunát is kialakíthatnak.

🚘 DOLGOZZON AKÁR POZSONYBAN, A KÖRNYEZŐ VÁROSOK ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN
Komárom 25 km
Nagymegyer 9 km
Dunaszerdahely 29 km
Pozsony 79 km
Győr 35 km

📌 HOZZÁADOTT ÉRTÉKEKKEL GAZDAGODIK
A privát szférát és a biztonságot a ház körül található beton kerítés, és a kamera rendszer is garantálják.
Az ingatlan felszereltségéhez hozzátartozik az automata öntözőrendszer, az elektromos kapu és garázsajtó, de nem hiányoznak a kényelmet szolgáló igényesen választott kerti bútorok sem.

🧑‍🌾 A KERTÉSZET KEDVELŐINEK IS ELEGET TESZÜNK
Kertész segítésével megtervezett kert áll azonnal rendelkezésére, amelynek további fejlesztésére csak saját kreativitása szab határt.

📌 TUDTA HOGY… ?
Az ingatlan teljes felszereltségével együtt kerül eladásra, így Önnek tényleg csak elég beköltözni és elkezdeni élete új szakaszát álmai otthonában, ebben gyönyörű, és kényelmes luxus házban.

Az ingatlanból természetesen nem hiányozhat a klimatizáció, az elektromos külső redőnyök, de a hőszivattyú sem.

✅ Az ingatlan magas felszereltségének köszönhetően nem fog negatívan csalódni. Jelenleg a család havi rezsiköltsége 120€ havonta.

👉 Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

LUXUSNÁ NOVOSTAVBA S VEĽKÝM POZEMKOM | TÔŇ | OKRES KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

LUXUSNÁ NOVOSTAVBA S VEĽKÝM POZEMKOM | TÔŇ | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv