fbpx

LUXUSNÝ DOVOLENKOVO RODINNÝ DOM | BÁTOROVÉ KOSIHY | OKRES KOMÁRNO

149 900 €

❗️Chceli by ste si občas oddýchnuť a užiť si skutočný luxusný dovolenkový dom, alebo by ste jednoducho chceli žiť v naozaj pokojnom, tichom vinárskom kraji, kde hlavnú úlohu hrá čerstvý vzduch a príroda?

🗝 V tomto prípade sme pre vás našli perfektnú novostavbu s 2 obytnými podlažiami s vonkajšou terasou v prednej a aj zadnej časti nehnuteľnosti a vlastným wellnesom vo vinárskej oblasti Bátorove Kosihy. Oblasť je ideálna a bezkonkurenčná, ak niekto hľadá dom na oddych, ale môže sa skvele hodiť aj na celoročné bývanie.

📌 ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NEHNUTEĽNOSTI

Nehnuteľnosť sa nachádza na 13 árovom pozemku, z toho samotný dom má 79 m² zastavenej plochy. Na budúceho majiteľa čakajú dve krásne zariadené izby, kúpeľňa, vínna pivnica a kuchyňa. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a je evidovaná na liste vlastníctva ako rodinný dom.

👩‍🦱DÁMY POZOR❗️

Kuchyňa je vybavená kuchynským nábytkom na mieru a vstavanými domácimi spotrebičmi. Samozrejme, nechýba úložný priestor, aby sa všetko pohodlne zmestilo.

🏠 LUXUS JE KVALITA A ELEGANCIA

Tejto krásnej nehnuteľnosti nič nechýba, čo znamená pohodlie, eleganciu a luxus. Majiteľ ho navrhol a zariadil s vynikajúcim vkusom, takže sofistikovanosť je viditeľná a cítiť ju na každom mieste.
Nehnuteľnosť je vybavená inteligentnými zariadeniami, takže väčšinu zariadení je možné ovládať na diaľku cez Wi-Fi. Jednou z týchto dôležitých vecí je vykurovanie, ktoré zabezpečujú infrapanely. V tomto prípade sa hodí najmä možnosť diaľkového ovládania, ale na diaľku je možné ovládať aj klimatizáciu a alarm. Netreba pripomínať, že bezdrôtový internet je dostupný s dokonalým pokrytím v každej časti domu.

💦 MILOVNÍCI WELLNESS ZBYSTRITE POZORNOSŤ

Jedným zo skutočných klenotov nehnuteľnosti je kúpeľňa, ktorú by som skôr nazval wellness, keďže majiteľ si vytvoril vlastné malé wellness centrum.
V hlavnej úlohe je fínska sauna, ktorá bola vyrobená špeciálne na mieru tejto nehnuteľnosti, no nechýba ani jacuzzi, ktoré musí byť nevyhnutnou súčasťou súkromného wellness. V prípade, že by ste chceli aj vlastnú kaďu, predprípravu máte k dispozícií na zadnej terase, tým pádom bude už len na Vás, akú si tam zaobstaráte.

🍷 STRETNUTIA PRIATEĽOV V ELEGANTNEJ VÍNNEJ PIVNICI

Samozrejme, nezabudli sme ani na pánov. Ďalšou dôležitou súčasťou nehnuteľnosti je vlastná vínna pivnica, ktorú by ste určite mali vidieť. Bude naozaj skvelým miestom pre stretnutia priateľov, večierky pri víne, alebo ak máte jednoducho radi výborné vína, budete si môcť uložiť svoju kolekciu vína na skutočne luxusnom mieste.

🌿🍇 PRE MILOVNÍKOV PRÍRODY A KRAJINY VÍNA

Nehnuteľnosť sa nachádza v Bátorových Kosihách vo vinici Szent László, ktorá je najstarším vinohradom v obci. Vinica s množstvom zelených plôch poskytuje vynikajúce prostredie pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť a ak chce niekto vyskúšať tajomstvá vinárstva, tak je to jeden z najlepších regiónov v tejto oblasti.

👉 Túto výnimočnú nehnuteľnosť nájdete len v našej realitnej kancelárii.

❗️Szeretne néha elvonulni, és élvezni egy igazi luxus nyaralót, vagy egyszerűen csak szeretne egy különleges, nyugodt, csendes borvidéken lakni, ahol a friss levegőé és a természeté a főszerep? Ebben az esetben megtaláltuk Önnek a tökéletes ingatlant.

🗝 Eladásra kínálunk a bátorkeszi borvidéken egy újépítésű 2 szintes ingatlan 2 terasszal és saját wellnessel, ami kiváló abban az esetben, ha valaki nyaralót keres, de az egész éves lakhatásra maximálisan alkalmas.

📌 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNI KELL

Az ingatlan egy közel 13 áras telken található, amelyből maga a ház alap területe 79 m². Két gyönyörűen berendezett szoba, fürdőszoba, borospince és egy konyha várja a leendő tulajdonosát. Az ingatlan teljes bútorzattal eladó, a tulajdoni lapon családi házként szerepel.

👩‍🦱HÖLGYEIM FIGYELEM❗️

A konyha méretre gyártott egyedi konyhabútorral, és beépített háztartási gépekkel van felszerelve. Természetesen nem hiányoznak a tárolók sem, hogy minden kényelmesen elférjen.

🏠 A LUXUS A MINŐSÉG ÉS AZ ELEGANCIA

Ebből a gyönyörű ingatlanból semmi sem hiányzik, ami a kényelmet az eleganciát, és a luxust jelenti. A tulajdonos kiváló ízléssel alakította, és rendezte be, ezért minden pontján látható, és érezhető az igényesség.
Az ingatlan okos eszközökkel van felszerelve, ezért a legtöbbjük wifin keresztül a távolról is vezérelhető. Az egyik ilyen fontos dolog a fűtés, amelyet infrapanelek biztosítanak, melyek esetében kifejezetten hasznos a távoli vezérlés lehetősége, de a klimatizáció, és a riasztó rendszer is úgyszintén távolról vezérelhető. Azt már meg sem kell említeni, hogy a ház minden pontján tökéletes lefedettséggel elérhető a vezetékmentes internet.

💦 WELLNESS SZERELMESEI FIGYELEM

Az ingatlan egyik igazi ékköve a fürdőszoba, amit inkább wellnessnek neveznék, mivel a tulajdonos egy saját kis wellness részleget alakított ki.
Főszerepben a finn szauna, amely kimondottan ehhez az ingatlanhoz készült méretre szabva, de a jakuzzi sem hiányzik, hiszen egy privát wellness elengedhetetlen része kell, hogy legyen. Ha viszont ez sem elég, a hátsó teraszon elő van készítve a szauna utáni hideg fürdőzéshez szükséges csövezés is, amely már csak az Ön döntésén múlik milyen dézsafürdőt helyez oda.

🍷 BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK EGY ELEGÁNS BOROS PINCÉBEN

Természetesen nem feledkeztünk meg az urakról sem. Az ingatlan másik fontos része egy saját 15 m² boros pince, amit mindenképpen látni kell, hiszen igazán kiváló helyszíne lesz a baráti összejöveteleknek, borozgatásoknak, vagy ha egyszerűen csak szereti az ember a kiváló borokat, akkor itt igazán méltó helyen fogja tudni tárolni a bor gyűjteményét.

🌿🍇 A TERMÉSZET ÉS A BORVIDÉK KEDVELŐINEK

Az ingatlan Bátorkeszin a Szent László Dűlőn található, amely keszi legrégebbi dűlője. A lankás, sok zöld területtel rendelkező dűlő kiváló környezetet biztosít a pihenni vágyóknak, és ha esetleg valaki szeretne belekóstolni a borászat rejtelmeibe, akkor ez az egyik legjobb vidék a környéken.

👉 Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

LUXUSNÝ DOVOLENKOVO RODINNÝ DOM | BÁTOROVÉ KOSIHY | OKRES KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

LUXUSNÝ DOVOLENKOVO RODINNÝ DOM | BÁTOROVÉ KOSIHY | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv