fbpx

ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – ALEGRA PIZZÉRIA & RESTAURANT

DOHODOU

❗️ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – ALEGRA PIZZÉRIA & RESTAURANT

🎯 Ponúkame možnosť prevzatia rozbehnutej reštaurácie a pizzérie v centre Komárna, priamo na námestí Gen. Klapku.

🍕JEDNA Z NAJLEPŠÍCH PIZZÉRIÍ V MESTE

Reštauráciou je známa pizzéria Alegra, ktorá od roku 2013 obsluhuje obyvateľov mesta a navštevujúcich turistov kvalitným a chutným jedlom. Keďže sa nachádza priamo v centre mesta, neunikne pozornosti nikoho, kto má chuť na dobré jedlo.

🧱 ČO BY STE MALI VEDIEŤ O REŠTAURÁCII

Prenajatá plocha Alegry uvíta svojich hostí na celkovo 212 m², ku ktorým sa pripočítava aj plocha terasy a sklad priblížne o veľkosti 20 m². Hostia milujú terasu ideálne počas slnečných dní, pretože si môžu vychutnať svoje obľúbené jedlá na čerstvom vzduchu priamo v srdci mesta. Celková kapacita hostí je priblížne 70 osôb (35 vnútri + 35 na terase). Reštaurácia sa predáva s celým vybavením, takže moderné kuchynské vybavenie zostane novému majiteľovi, ktorý bude môcť prakticky bez prestávky naďalej prevádzkovať jednu z obľúbených mestských pizzérií.
V cene sú zahrnuté aj autá používané na rozvoz.

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ NÁVŠTEVU

Neváhajte a príďte sa pozrieť do reštaurácie a zistite ďalšie detaily osobne.

👉 Túto výnimočnú ponuku nájdete exkluzívne len v našej realitnej kancelárii.

❗️VISSZALÉPÉS A MŰKÖDTETÉSTŐL – ALEGRA PIZZÉRIA & RESTAURANT

🎯 Lehetőséget kínálunk egy felfuttatott étterem és pizzéria átvételére Komárom város szívében, közvetlenül a Klapka téren.

🍕A VÁROS EGYIK LEGJOBB PIZZÉRIÁJA

Az étterem a méltán ismert Alegra pizzéria, amely már 2013 óta kiváló minőségű ételekkel várja a város lakóit és az idelátogató turistákat. Mivel közvetlenül a városközpontban található, így nem kerüli el senki figyelmét sem, aki szeretne egy jót enni.

🧱 AMIT AZ ÉTTEREMRŐL TUDNI KELL

Az Alegra bérelt területe összesen 212 m²-en várja vendégeit, amelyhez hozzá jön még a terasz rész és egy körülbelül 20 m² raktár helyiség is. A teraszt a napos időben imádják a vendégek, hiszen a közvetlenül a város szívében, a friss levegőn tudják elfogyasztani kedvenc ételeiket. A teljes vendég kapacitás kb. 70 fő(35 belül + 35 a teraszon). Az étterem teljes berendezésével együtt kerül eladásra, így a korszerű konyhai berendezések és felszerelések is maradnak az új tulajdonos számára, aki ennek köszönhetően gyakorlatilag szünet nélkül fogja tudni tovább üzemeltetni a város egyik közkedvelt pizzázó-ját. Az ár szintén tartalmazza a kiszállításra használt autókat is.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni az éttermet és ismerje meg személyesen a részleteket.

👉 Ezt a kivételes ajánlatot kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – ALEGRA PIZZÉRIA & RESTAURANT

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – ALEGRA PIZZÉRIA & RESTAURANT

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv