fbpx

ORNÁ PÔDA O VEĽKOSTI 3,10HA MEDZI MARCELOVOU A VIRTOM | OKRES KOMÁRNO

34 000 €

❗️Vynikajúca príležitosť pre tých, ktorí hľadajú ornú pôdu.

💶Ponúkame na predaj za výhodnú cenu veľmi dobre umiestnenú 3,10 ha ornú pôdu medzi Marcelovou a Virtom.

🚜 VÝHODY POZEMKU

Pozemok je z hľadiska infraštruktúry dobre vybavený a ľahko prístupný z hlavnej cesty, čo výrazne zjednodušuje práce. Pozemok ponúka vynikajúcu príležitosť na rozšírenie vášho súčasného podnikania, ale môže byť tiež skvelou príležitosťou aj pre realizáciu nových investícií.

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OBHLIADKU

👉 Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii.

❗️Kiváló lehetőség szántó / termőföldet keresők számára.

💶Eladásra kínálunk kedvező áron kiváló minőségű 3,10 ha szántóföldet Marcelháza és Virt között.

🚜 A TERÜLET ELŐNYEI

A terület infrastrukturális szempontból jól ellátott, és a főútról könnyen megközelíthető, így jelentősen egyszerűbbé válnak a munkálatok. A terület kiváló lehetőséget biztosít meglévő vállalkozása bővítéséhez, de remek lehetőség lehet akár új befektetések megvalósításához is.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

👉 Ez az ajánlat kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

ORNÁ PÔDA O VEĽKOSTI 3,10HA MEDZI MARCELOVOU A VIRTOM | OKRES KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

ORNÁ PÔDA O VEĽKOSTI 3,10HA MEDZI MARCELOVOU A VIRTOM | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv