fbpx

NA PREDAJ / PRENÁJOM: POLYFUNKČNÁ BUDOVA | TÔŇ

190 000 €

👉 Exkluzívne len u nás!

🏘 Ponúkame Vám na predaj podnikateľské priestory s kompletným zariadením v centre obci Tôň, na hlavnom ťahu cesty č. 63.

🧱 ČO O TEJTO PONUKE POTREBUJETE VEDIEŤ

Nehnuteľnosť má takmer 300 m2 a ako bonus aj parkovisko s veľkosťou 500 m2 s možnosťou parkovania pre viaceré vozidlá.

💰 MOŽNOSTI BEZ LIMITU

Poloha na ktorej sa objekt nachádza vytvára obrovský potenciál pre podnikateľov na rôzne podnikateľské činnosti ako napr. otvorenie pobočky banky. Pre investorov je jednou z možností aj prevádzkovať potraviny, skladové priestory vhodné pre logistické firmy, reštaurácia, bar pre potešenie turistov a okoloidúcich a ďalších nespočetne veľa možností.
Aktuálne je budova využívaná ako reštaurácia a bar, ktoré si prešli kompletnou rekonštrukciou v roku 2020 vďaka ktorej sú priestory zariadené veľmi vkusne a moderne pre zákazníkov. Ďalej nehnuteľnosť disponuje aj podkrovím, kde je možné vytvoriť izby, ktoré ponúkajú využiť objekt aj ako penzión, ktorý by ponúkal služby pre svojich hostí.

❗️ Priestranné pivničné priestory vhodné aj na skladovanie počas horúcich letných dní. V neposlednom rade je možné nehnuteľnosť prerobiť aj na rodinný dom pre viacčlennú domácnosť.

💶V prípade záujmu o prenajatie nehnuteľnosti Vám ponúkame jedinečnú možnosť.
Objekt je možné rozdeliť na viacero častí a možno práve Vy nájdete časť, ktorá by Vám vyhovovala. V prípade prenajatia celého objektu je cena 1.500€ + réžia. Ak by Vás zaujala skôr možnosť využiť iba časť tejto nehnuteľnosti, zavolajte nám a dohodnite si s nami obhliadku pre bližšie informácie.

🤝 Využite našu ponuku ešte dnes a dohodnite si s nami osobné stretnutie.

👉 Kizárólag csak nálunk!

🏘 Eladásra vagy akár bérbeadásra kínálunk egy többfunkciós épületet berendezéssel együtt Tany település központjában, közvetlenül a 63-as főút mellett.

🧱 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNI KELL

Az ingatlan több mint 10 áras területen fekszik, amelyből az épület közel 300m2, és egy nagy méretű közel 500m2 parkoló veszi körbe, amely akár több autó befogadására is alkalmas.

💰 LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Az elhelyezkedésének köszönhetően kiváló lehetőséget biztosít bármilyen jellegű vállalkozás üzemeltetésére.
Az egyik lehetséges (vagy legkézenfekvőbb) felhasználási mód akár egy élelmiszer bolt is lehet, mivel központi helyen található, a mérete, és a belső elrendezése erre kiváló lehetőséget nyújt. A nagy méretű pince szintén tökéletes helyet biztosít a raktárkészlet elhelyezéséhez. Köszönhetően az épület kialakításának és mivel a település közepén található, kiváló lenne akár egy helyi bankfiók létrehozásához is. De az ingatlan felhasználásának a lehetősége végtelen, mivel az elhelyezkedése és kialakítása rendkívüli lehetőséget biztosít bárminek, aminek csak a leendő tulajdonos fantáziája szab határt. Az épület jelenleg étteremként és bárként funkcionál, amely 2 éve átesett egy teljes rekonstrukción, aminek köszönhetően nagyon ízlésesen berendezve és modernül felszerelve várja a vendégeit. Rendelkezik egy betonozott tetőtérrel, ahol pl. szobák is kialakíthatóak, így akár panzióként is üzemeltethető, ahol a vendégek kényelmesen pihenhetik ki az utazás fáradalmait, és a parkolás is biztosított számukra. Az épület átalakítható akár egy kényelmes és tágas családi házzá is, ahol berendezheti álmai otthonát.

❗️Ez az ingatlan egy kiváló befektetési lehetőség, amit ajánlott személyesen megtekinteni, akár vállalkozást, akár lakhatást tervezne, mivel az ingatlanok értéke egyre csak emelkedik.

💶 Bérbeadás esetén lehetőség van az ingatlan egyes részeit külön-külön is bérbe venni. Amennyiben az egész épületet szeretné kibérelni, így a havi bérlet 1.500€ + rezsi költségek. Amennyiben nem tartana igényt a teljes épületre, a bérleti díj megegyezés alapján lesz meghatározva, függően a bérbe venni kívánt résztől.

🤝 Használja ki ezt a remek befektetési lehetőséget.

 

DOHODNITE SI OBHLIADKU

NA PREDAJ / PRENÁJOM: POLYFUNKČNÁ BUDOVA | TÔŇ

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

NA PREDAJ / PRENÁJOM: POLYFUNKČNÁ BUDOVA | TÔŇ

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv