fbpx

VEĽKOMETRÁŽNY 4 IZBOVÝ BYT S VLASNÝM KÚRENÍM, PARKOVANÍM A DVOROM | NESVADY | OKRES KOMÁRNO

135 000 €

❗️Máte záujem presťahovať sa z veľkého a rušného mesta do pokojného a tichého malého mestečka ? Máme pre vás skvelú ponuku! Ponúkame vám na predaj 2 exkluzívne byty v meste Nesvady, umiestnené v novo-zrekonštruovanom obytnom dome.

🧱DÔLEŽITÉ VEDIEŤ O TEJTO NEHNUTEĽNOSTI

Rekonštrukcia dvojposchodového objektu a premena 2 bytov sa začala na jar 2023. Nehnuteľnosť bude úplne zrekonštruovaná zvonka aj zvnútra, dostala novú vonkajšiu izoláciu, výmenu elektrických a vodovodných potrubí a aj konštrukciu strechy. Jednotlivé poschodia už momentálne sú rozdelené a oddelené. Obe poschodia možno považovať za pomerne priestranné, horná bytová jednotka má 180 m² a prízemná 130 m². Ukončenie prác a kompletné dokončenie je plánované už za pár týždňov.

🏘 MODERNÉ BÝVANIE

Nehnuteľnosť je postavená s použitím najmodernejších materiálov. O energetickú efektívitu sa stará tepelné čerpadlo a nechýba ani nízkoenergetická klimatizačná jednotka. Ku každému bytu patrí samostatný uzavretý dvor, kde si môžete oddýchnuť na čerstvom vzduchu a užiť si relax po náročnom dni.

💦LIEČIVÝ PRAMEŇ

Rýchly rozvoj mesta je tiež spojený s liečivými termálnymi kúpeľmi, ktoré môžete navštíviť kedykoľvek.

📌 VŠETKO JE NA DOSAH RUKY

Mesto Nesvady má veľmi výhodnú polohu z hľadiska dostupnosti.
Ostrihom – 10 km
Komárno – 20 km
Galanta – 53 km
Bratislava – 101 km

💶 INVESTUJTE SVOJE PENIAZE VÝHODNE

Investujte svoje peniaze s garantovaným výnosom. Obrovskou výhodou je, že vďaka neuveriteľne rýchlemu rozvoju mesta sa ceny nehnuteľností každoročne zvyšujú, čo vám zaručuje automatický nárast hodnoty tejto nehnuteľnosti.

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ OBHLIADKU

Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes.

👉 Táto nehnuteľnosť je exkluzívne v ponuke našej realitnej kancelárií.

❗️Amennyiben szeretne egy forgalmasabb nagyobb városból egy nyugodtabb, és csendesebb kisvárosba költözni, akkor van egy szuper tippünk! Eladásra kínálunk 2 exkluzív lakást Naszvad városában, amely egy teljesen felújított lakóépületben található.

🧱AMIT FONTOS TUDNIA AZ INGATLANRÓL

2023 tavaszán megkezdődött a 2 szintes épület teljes rekonstrukciója és a 2 lakás átalakítása. Az ingatlan külsőre és belsőre is teljesen meg fog újulni, kapott egy új külső szigetelést, cserélve lettek a villany, és víz vezetékek, és az ingatlan tető szerkezete is. Az egyes szintek már jelenleg is fel vannak osztva és egymástól szétválasztva. Mind a két szint kimondottan tágasnak mondható, a felső 180m², az alsó szint pedig 130m². A munkálatok várhatóan pár héten belül fognak teljesen befejeződni.

🏘 MODERN LAKHATÁS

Az ingatlan a jelenleg kapható legmodernebb anyagok felhasználásával készül. Az energiahatékonyságról egy hőszivattyú is gondoskodik, de nem hiányozhat az alacsony energia igényű légkondicionáló berendezések sem. Mind a két lakáshoz egy külön saját zárt udvar is tartozik, hogy ön nyugodt környezetben tudja a friss levegőn kipihenni a napi fáradalmait.

💦GYÓGYÍTÓ FORRÁS

A város említett gyors fejlődése a termálfürdőnek is köszönhető, amelyet bármikor látogathat.

📌 MINDEN KARNYÚJTÁSNYIRA

Naszvad városa megközelíthetőség szempontjából nagyon jó helyen található.
Érsekújvár – 10 km
Komárom – 20 km
Galánta – 53 km
Pozsony – 101 km

💶 FEKTESSEN BE HASZNOSAN

Fektesse be pénzét nyereségesen. Óriási előny, hogy a város hihetetlenül gyors fejlődésének köszönhetően évről-évre emelkednek az ingatlanárak, ami garantálja Önnek ennek az ingatlan értékének automatikus növekedését is.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

VEĽKOMETRÁŽNY 4 IZBOVÝ BYT S VLASNÝM KÚRENÍM, PARKOVANÍM A DVOROM | NESVADY | OKRES KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

VEĽKOMETRÁŽNY 4 IZBOVÝ BYT S VLASNÝM KÚRENÍM, PARKOVANÍM A DVOROM | NESVADY | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv