fbpx

PRIESTRANNÝ VEĽKOMETRÁŽNY 2-IZBOVÝ BYT | VODNÁ ULICA | KOMÁRNO

74 000 €

PRIESTRANNÝ VEĽKOMETRÁŽNY 2-IZBOVÝ BYT | VODNÁ ULICA | KOMÁRNO

🏠 Ponúkame na predaj za skvelú cenu priestranný 63m² 2-izbový byt na 3. poschodí v Komárne na Ulici Vodná, ktorá je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších štvrtí v meste, nakoľko je veľmi blízko centra mesta.

☝🏻 ČO JE DÔLEŽITÉ VEDIEŤ O NEHNUTEĽNOSTI

Byt sa nachádza v 7-poschodovom bytovom dome, ktorý je kompletne zateplený. To zaručuje nízke náklady na vykurovanie. Boli vymenené okná a v posledných rokoch bol zabudovaný aj šatník. K bytu prislúcha aj balkón, k nehnuteľnosti samozrejme patrí murovaná pivnica. V prípade potreby môže majiteľ ponechať väčšinu nábytku v byte, čím sa novému majiteľovi uľahčí nasťahovanie.

🧱 PRERÁBAJTE ALEBO OKAMŽITE SA NASŤAHUJTE

Nehnuteľnosť je samozrejme vo výbornom stave, aby sa dala ihneď nasťahovať, no má aj veľký potenciál, aby si každý prerobil podľa vlastného gusta. Vďaka tomu môže byť tento byt perfektnou voľbou aj pre záujemcov, ktorí hľadajú nehnuteľnosť ihneď k nasťahovaniu a taktiež môže byť skvelou voľbou pre tých, ktorí si ho chcú prerobiť na základe vlastnej fantázie.

📌 LOKALITA BYTU

Centrum mesta sa nachádza pár minút od nehnuteľnosti a prakticky všetko, čo potrebujete pre pokojný a bezproblémový život. Zdravotné stredisko, supermarket, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň.

🤝 POŽIADAJTE SI TERMÍN NA OSOBNÚ NÁVŠTEVU

Neváhajte a príďte si túto nehnuteľnosť pozrieť a zoznámiť sa s jej detailmi osobne.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete iba v našej realitnej kancelárii.

🏠 Eladásra kínálunk remek áron egy kimondott tágas 3.emeleti 63m²-es 2 szobás lakást Komáromban a Víz utcán, amely manapság a város egyik legkeresettebb környéke, hiszen nagyon közel van a városközponthoz.

☝🏻 AMIT FONTOS TUDNI AZ INGATLANRÓL

A lakás egy 7 emeletes lakóházban található, amely teljes egészében szigetelve van. Ez garantálja az alacsony fűtési költségeket. Cserélve voltak az ablakok, és az elmúlt években beépítésre került egy roldor szekrény is. Nem hiányzik az erkély sem, és természetesen egy falazott pince is tartozik az ingatlanhoz. Igény esetén a tulajdonos a bútorok nagy részét is a lakásban tudja hagyni, ezzel is egyszerűbbé téve az új tulajdonos számára a beköltözést.

🧱 ALAKÍTSA ÁT, VAGY KÖLTÖZZÖN AZONNAL

Az ingatlan természetesen kiváló állapotban van ahhoz, hogy akár azonnal beköltözhető legyen, viszont rengeteg potenciál is rejlik benne ahhoz, hogy mindenki a saját ízlése alapján átalakítsa. Ennek köszönhetően ez a lakás tökéletes választás lehet akár olyan érdeklődők számára is, akik azonnal beköltözhető ingatlant keresnek, és tökéletes választás lehet olyanok számára is, akik szeretnék a saját fantáziájuk alapján átalakítani.

📌 A LAKÁS ELHELYEZKEDÉSE

Az ingatlantól néhány percnyire található a városközpont, és gyakorlatilag minden, ami szükséges a nyugodt, és zökkenő mentes élethez. Egészségügyi központ, szupermarket, iskola, óvoda, étterem, kávézó.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

PRIESTRANNÝ VEĽKOMETRÁŽNY 2-IZBOVÝ BYT | VODNÁ ULICA | KOMÁRNO

DOHODNITE SI OBHLIADKU

PRIESTRANNÝ VEĽKOMETRÁŽNY 2-IZBOVÝ BYT | VODNÁ ULICA | KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

PRIESTRANNÝ VEĽKOMETRÁŽNY 2-IZBOVÝ BYT | VODNÁ ULICA | KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv