fbpx

PRIESTRANNÝ, VEĽKOMETRÁŽNY BYT S BALKÓNOM | KOMÁRNO

114 000 €

🏠 Priestranný, veľkometrážny byt s balkónom v pokojnej časti mesta Komárno. Nehnuteľnosť ktorá sa nachádza v oplotenej a zateplenej 3 poschodovej bytovke, so vstavanou garážou, murovanou pivnicou a vlastnou malou záhradkou v jednej z najtichších, privilegovaných rodinných častí mesta? Pravdepodobne si teraz hovoríte, že v Komárne taká ponuka dostupná nie je. Hovoríme o skutočne takej zriedkavosti, že nehnuteľnosť tohto alebo podobného charakteru môže v meste vlastniť menej ako 100 rodín.

❗️Ak hľadáte takúto nehnuteľnosť v Komárne, máme pre Vás jedinečnú ponuku.

💶 Ponúkame Vám na predaj
3-izbový byt na 2. poschodí s plochou 80 m² v Komárne.
Podobných bytov je v skutočnosti tak málo, že možnosť získať takúto nehnuteľnosť je považovaná za veľmi vzácnu príležitosť.

☝🏻 ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NEHNUTEĽNOSTI

2-poschodový bytový dom sa nachádza v Komárne, časť letecké pole, ktoré je jednou z najvyhľadávanejších častí mesta, nakoľko je blízko centra. Napriek tomu je veľmi tiché a pokojné a všade sa dostanete rýchlo a veľmi jednoducho. Bytový dom je oplotený s uzavretým dvorom. Je kompletne zateplený, čo zaručuje nízke náklady na vykurovanie. V posledných rokoch boli vymenené okná, je inštalovaný aj moderný plynový kotol. Nechýba samozrejme ani balkón, no ak by Vám to nestačilo, k nehnuteľnosti patrí aj malá záhradka s rozlohou 72 m². Samozrejmosťou je aj vlastná murovaná garáž s rozlohou 13 m², ktorá je pri nehnuteľnostiach tohto typu tiež veľkou vzácnosťou.

🧱 UVOĽNITE SVOJU PREDSTAVIVOSŤ

Nehnuteľnosť bola kompletne vyprataná vo februári 2023 a jednou z jej obrovských výhod je, že má veľký potenciál, aby si ju každý prerobil podľa vlastného gusta. Práve preto je byt ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú byť blízko centra mesta, no chcú si vytvoriť svoj vysnívaný domov, kde budú môcť žiť svoj každodenný život s nízkymi nákladmi na energie. Vlastná garáž, vlastná záhradka, uzavretý dvor, to všetko sú možnosti, ktoré neobmedzujú, ale skôr obohacujú Vašu fantáziu pri vytváraní vytúženého a vysnívaného domova.

📌 LOKALITA BYTU

Prakticky všetko, čo potrebujete pre pokojný a bezstarostný život, nájdete pár minút od nehnuteľnosti. Do školy, škôlky, obchodov s potravinami, ale aj reštaurácií a kaviarní sa dostanete rýchlo a jednoducho.

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ OBHLIADKU

Neváhajte a príďte si túto jedinečnú a vzácnu nehnuteľnosť pozrieť osobne a spoznať jej detaily.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete exkluzívne iba v našej realitnej kancelárii.

🏠 Tágas nagy méretű lakás erkéllyel egy zárt, körbe kerített, és szigetelt házban, épített garázzsal, falazott pincével, és egy saját kis kertel a város egyik legcsendesebb, kiemelt családi házas részén? Valószínűleg most arra gondol, hogy ilyen biztos nincs Komáromban. Ez valóban annyira ritka, hogy kevesebb mint 100 család tudhat magáénak egy ilyen, vagy ehhez hasonló jellegű ingatlant a városban.

❗️Amennyiben ilyen ingatlant keres Komáromban, van az Ön számára egy egyedi ajánlatunk.

💶 Eladásra kínálunk remek áron egy 2.emeleti 80m² 3 szobás lakást Komáromban, amelyből minden túlzás nélkül annyira kevés van, hogy nagyon ritkán adódik lehetőség egy ilyen ingatlan megszerzéséhez.

☝🏻 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNI KELL

A 2 emeletes lakóház Komáromban a singellőben található, amely a város egyik legkeresettebb része, hiszen közel van a központhoz, mégis nagyon csendes, nyugodt, minden gyorsan és könnyen megközelíthető. A házat egy teljesen körbekerített, és zárt udvar veszi körül. Teljes egészében szigetelve van, ami garantálja az alacsony fűtési költségeket. Az elmúlt években cserélve lettek az ablakok, és beépítésre került egy korszerű gázkazán is. Természetesen nem hiányzik az erkély sem, de ha ez nem lenne elég, akkor egy 72m² saját kis kert is tartozik az ingatlanhoz. Természetesen nem hiányzik egy szintén saját, 13m² falazott garázs sem, ami szintén nagyon ritka a hasonló típusú ingatlanok esetében.

🧱 ENGEDJE SZABADON A FANTÁZIÁJÁT

Az ingatlan 2023 februárjában lett teljesen kiürítve, és az egyik óriási előnye, hogy rengeteg potenciál rejlik benne ahhoz, hogy mindenki a saját ízlése alapján átalakítsa. Éppen ez miatt a lakás tökéletes választás azok számára, akik szeretnének közel lenni a városközponthoz, de szeretnék megalkotni a saját álmaik otthonát, ahol ráadásul alacsony rezsi költségek mellett fogják tudni élni a mindennapjaikat. A saját garázs, a saját kis kert, a zárt udvar, mind olyan lehetőség, hogy szó szerint mindenkinek csak a saját fantáziája fog határt szabni a vágyott és elképzelt otthon kialakítására.

📌 A LAKÁS ELHELYEZKEDÉSE

Az ingatlantól néhány percnyire található gyakorlatilag minden, ami szükséges a nyugodt, és zökkenő mentes élethez. Iskola, óvoda, élelmiszer bolt, de étterem, és kávézó is gyorsan és egyszerűen elérhető akár gyalog is.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az egyedi és ritka ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

PRIESTRANNÝ, VEĽKOMETRÁŽNY BYT S BALKÓNOM | KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

PRIESTRANNÝ, VEĽKOMETRÁŽNY BYT S BALKÓNOM | KOMÁRNO

Denis Czita

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺 🇬🇧

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

PRIESTRANNÝ, VEĽKOMETRÁŽNY BYT S BALKÓNOM | KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv