fbpx

LUXUSNÁ NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | KOMÁRNO | WALLTON RESIDENCE | EXKLUZÍVNE IBA U NÁS

225 000 €

❗️Exkluzívne iba u nás! Jedinečná príležitosť. Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažnú novostavbu s terasou, garážou a dvomi balkónmi.

🗝 PRIPRAVTE SA NA LUKRATIVITU

Rodinný dom sa nachádza v lukratívnom uzatvorenom priestore vo vonkajšej časti Komárna, v Hadovciach.

🧱KVALITA NA PRVOM MIESTE

Pre čoraz viac ľudí je dôležitá kvalitne odvedená práca pri výstavbe rodinných domov, čo by sme pri tejto nehnuteľnosti vôbec nevedeli vytknúť.

❗️Keby ste sa rozhodli dnes postaviť taký istý rodinný dom spolu s pozemkom by Vás to stálo o desiatky tisíc € viac, nehovoriac o ušetrenom čase a energií.

🏡 UŽ IBA DOKONČENIE INTERIÉRU PODĽA SVOJICH PREDSTÁV

Nakoľko je to holodom, kupujúci si môže vybrať z dvoch alternatív: dokončiť dom svojpomocne alebo pomocou majiteľa za vopred dohodnutý poplatok.

📌 Odporúčame osobnú obhliadku, aby Vaša fantázia mohla prúdiť priamo v priestoroch nehnuteľnosti.

📌 Tento dvojdom, z ktorého ,,pravú,, stranu aktuálne dokončujú jeho noví majitelia, má aj svoju ,,ľavú,, stranu, ktorá čaká na svojho nového majiteľa. Obidva domy stoja na 6 árovom pozemku, ktorý Vám zabezpečuje dostatočne veľký priestor na vytvorenie atraktívnej záhrady s bazénom.

📌 VYSPELÉ SO SVOJÍMI TECHNOLÓGIAMI

Domu vyzdvihujú najmä jeho kvality ako napríklad: tepelné čerpadlo prostredníctvom ktorého je riešený ohrev vody, kúrenie alebo klimatizácia. Nakoľko dom je už v skolaudovanom stave, čaká Vás už iba dokončiť interiér podľa svojich predstáv.
Alarm, vonkajšie kamery a ďalšie dôležité veci sú už pripravené ku komfortnému bývaniu.

🎯NA PRIDANEJ HODNOTE NÁM ZÁLEŽÍ

Nakoľko je to nízkoenergetický dom, ani nemusíme vysvetľovať, koľko dokážete ušetriť za roky bývania na energií.

👩‍👩‍👦‍👦 PRE KOHO JE TÁTO NOVOSTAVBA STVORENÁ❓

Tento krásne nadizajnovaný dvojpodlažný dom je vhodný aj pre 3-4 člennú rodinu, v ktorom si bez problémov viete vytvoriť aj pracovňu, keď povedzme pravidelne pracujete z home officu.

🤝DOHODNITE SI OBHLIADKU

Neváhajte, dajte si šancu, aby ste sa zaľúbili na osobnej obhliadke do tohto očarujúceho domčeka, a spoznali ďalšie detaily, ktoré je najlepšie vidieť na živo.

❗️Egyedülálló lehetőség. Eladásra kínálunk egy kétszintes újépítésű házat egy terasszal, garázzsal és két erkéllyel.

🗝 KÉSZÜLJÖN FEL A LUKRATIVITÁSRA

A ház Komárom külső részén, Gadócon, az egyik legelőkelőbb zárt területén található.

🧱MINŐSÉG MINDENEK ELŐTT

Egyre több ember számára fontos a minőségi munka a házak építésénél, amire ennél a háznál különösen oda figyeltek.

❗️Ha most úgy döntenének, hogy elkezdenének egy ilyet házat felépíteni, akkor telekkel együtt több tíz ezer euróval kerülne többe, nem beszélve a megspórolt időről és energiáról.

🏡 BELSŐ TÉR BEFEJEZÉSE A SAJÁT ELKÉPZELÉSE ALAPJÁN

Mivel a ház még nincs befejezve, ezért a vásárló két alternatíva közül tud választani: befejezi sajátkezűleg, vagy a tulajdonos segítségével előre megbeszélt költségen.

📌 Javasoljuk, hogy főként személyesen is nézze meg az ingatlant és hagyja, hogy a belső helyiségekben tudja szabadon engedni a fantáziáját.

📌 Ennek az ikerháznak, amely ‘’jobb’’ fele jelenleg befejezés alatt áll az új tulajdonosa által, van egy ‘’bal’’ fele is, amely várja az új tulajdonosát. Mind két ház egy 6 áras telken áll, amely lehetőséget biztosít egy attraktív saját medencés kert kialakítására is.

📌 A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL FELSZERELVE

A házat különösen kiemelik olyan tulajdonságai, mint pl.: hőszivattyú, ami használatának célja a hőenergiával való gazdálkodás, melynek során hűtési energiát fűtésben (pl. melegvíz-készítésben) fel lehet használni. Mivel a ház már kolaudált állapotban van, ezért már csak a belső rész befejezése van hátra.
A riasztó, külső kamerák és további fontos dolgok is már készen álnak a kényelmes élethez.

🎯FONTOS A HOZZÁADOTT ÉRTÉK

Mivel ez egy energia takarékos ház, ezért nem is kell magyarázni, hogy mennyit fognak tudni meg spórolni az évek alatt az energián.

👩‍👩‍👦‍👦 KINEK LETT MEGALKOTVA EZ AZ ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZ ❓

Ez a gyönyörű kétszintes családi ház alkalmas akár 3-4 tagú család részére is, ahol probléma mentesen kialakítható egy dolgozó szoba is, ha mondjuk rendszeresen home officeba szeretne dolgozni.

🤝KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és adjon magának egy lehetőséget, hogy beleszeressen ebbe a varázslatos házba, és ismerje meg a további részleteit egy személyes látogatás alkalmával.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

LUXUSNÁ NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | KOMÁRNO | WALLTON RESIDENCE | EXKLUZÍVNE IBA U NÁS

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

LUXUSNÁ NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | KOMÁRNO | WALLTON RESIDENCE | EXKLUZÍVNE IBA U NÁS

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv