fbpx

KOLOSÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK | HOLIARE | OKRES KOMÁRNO

39 000 €

🏡 Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Holiare. Iba 7 km od kúpeľného mesta Veľký Meder. Veľkosť pozemku je viac ako 26 árov a nachádza sa v zastavanom území obce.

🧱 Kolosálny pozemok čaká na svojho nového majiteľa a je pripravený, aby na ňom stál možno práve Váš dom snov. V prípade, že rozmýšľate nad investíciou formou kúpy pozemku, máte jedinečnú možnosť.

📌OKOLITÉ MESTA NA DOSAH

Pracujte pokojne v Bratislave alebo Dunajskej Strede, okolité mestá máte na blízko.
Veľký Meder – 7 km
Komárno – 27 km
Dunajská Streda – 27 km
Bratislava 76 km

🤝 Využite jedinečnú príležitosť a dohodnite si obhliadku s nami, aby sme Vám mohli predstaviť pozemok na ktorom môže stáť dom Vašich snov.

👉Tento pozemok nájdete v ponuke exkluzívne len u nás.

🏡 Eladásra kínálunk egy építesi telket Gellér községben, mindössze 7 km a fürdővárostól Nagymegyertől. A telek több mint 26 ár, és a település lakott részén található.

🧱 Ez a nagyméretű telek várja a leendő új tulajdonosát, aki felépíti álmai otthonát, de a telek remek lehetőség lehet akár befektetési célokra is.

📌MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Dolgozzon akár Pozsonyban, vagy Szerdahelyen, minden gyorsan megközelíthető.
Nagymegyer – 7 km
Komárno – 27 km
Dunaszerdahely – 27 km
Pozsony 76 km

🤝 Használja ki ezt a remek lehetőséget, és egyeztessen velünk egy időpontot, hogy személyesen is megtudja nézni álmai otthonának a, vagy éppen befektetésének helyszínét.

👉 Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

 

DOHODNITE SI OBHLIADKU

KOLOSÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK | HOLIARE | OKRES KOMÁRNO

Béla Markovics

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺

KOLOSÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK | HOLIARE | OKRES KOMÁRNO

Denis Czita

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺 🇬🇧

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

KOLOSÁLNY STAVEBNÝ POZEMOK | HOLIARE | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv