fbpx

ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM | JUROVÁ | DUNAJSKÁ STREDA

165 900 €

❗️Máte radi vidiecky vzduch a radi by ste si zariadili svoje vysnívané bývanie v pokojnom vidieckom prostredí, no dôležité je, aby bolo blízko mesto a všetko bolo rýchlo a ľahko dostupné? Potom máme pre Vás skvelú ponuku.

🗝 Ponúkame na predaj v Jurove super, pekne zrekonštruovaný rodinný dom s príjemnou vidieckou atmosférou.

🏠 ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NEHNUTEĽNOSTI

Nehnuteľnosť sa nachádza na 15 árovom pozemku, z toho samotný dom má celkovú výmeru 262 m². Má 3 priestranné izby, kuchyňu, kúpeľňu a samostatnú technickú miestnosť. Dom pri rekonštrukcii dostal kompletné zateplenie, vymenila sa strecha a okná, takže budúci majiteľ bude môcť výrazne ušetriť na energiách. Teplo zabezpečuje podlahové kúrenie, no v obývačke je krb, ktorý zaručí nielen teplo, ale aj príjemné intímne chvíle po dlhom a únavnom dni. Keďže dom sa predáva kompletne zariadený, budúcemu majiteľovi sa prakticky už len stačí nasťahovať a začať bývať v tomto príjemnom dome.

🌳🍎 PRE MILOVNÍKOV PRÍRODY A ZÁHRADKY

Keďže takmer 70 % nehnuteľnosti tvorí zeleň, môže byť vhodná najmä pre milovníkov záhradkárčenia, ale môže byť vhodná aj na chov domácich miláčikov, keďže nehnuteľnosť má na to vhodné priestory. Výborne sa hodí aj na výsadbu ovocného sadu, no ak si chcete jednoducho užiť pokoj a zeleň, už momentálne je dané.

🥂🍗 MÁTE RADI STRETNUTIA RODINY A PRIATEĽOV?

Ak je odpoveď áno, potom sa Vám bude páčiť altánok pod ktorým na budúceho majiteľa čaká skutočná vstavaná pec. Či už ide o rodinné alebo priateľské stretnutia, je zaručená skvelá atmosféra a ešte chutnejšie pokrmy.

📌 VŠETKO NA DOSAH RUKY

Keďže najdôležitejšie mestá sú prakticky na dosah ruky, môžete pracovať kdekoľvek, takmer do každého z nich sa dostanete rýchlo a jednoducho.

  • Bratislava 52 km
  • Šamorín 20 km
  • Dunajská Streda 11 km
  • Gabčíkovo 8 km

 

👉 Túto výnimočnú nehnuteľnosť nájdete len u nás v realitnej kancelárii.

 

❗️Szereti a vidéki levegőt, és szeretné egy nyugodt vidéki környezetben berendezni álmai otthonát, viszont fontos, hogy a város közel legyen, és minden gyorsan egyszerűen megközelíthető legyen? Akkor van egy szuper ajánlatunk Önnek.

🗝 Eladásra kínálunk Dercsikán egy szuper, kellemes vidékies hangulatú szépen felújított családi házat.

🏠 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNI KELL

Az ingatlan egy 15 áras telken található, amelyből maga a ház összesen 262m². Rendelkezik 3 tágas szobával, egy konyhával, fürdőszobával, és külön mellékhelységgel. A ház a felújításkor kapott egy komplett szigetelést, cserélve lett a tető, és az ablakok, így a leendő tulajdonosa sokat fog tudni megtakarítani az energián. A meleget a talajfűtés biztosítja, de található a nappaliban egy kandalló, ami nem csak a meleget garantálja, de kellemes meghitt pillanatokat is fog nyújtani egy hosszú és fárasztó nap után. Mivel a ház teljes berendezésével kerül eladásra, így a leendő tulajdonosnak gyakorlatilag csak elég beköltözni, és elkezdeni életét ebben a kellemes házban.

🌳🍎 A TERMÉSZET ÉS A KERTÉSZKEDÉS SZERELMESEINEK

Mivel az ingatlan közel 70%-a zöld terület, ezért kimondottan kedvezhet a kertészkedés szerelmeseinek, de akár házi állatok tartására is megfelelő lehet, mivel az ingatlan rendelkezik erre alkalmas helyiségekkel. Kiváló lehet egy gyümölcsös telepítésére is, de ha egyszerűen csak szeretné élvezni a nyugalmat, és a zöld területet, akkor az jelenleg is adott.

🥂🍗ODA VAN A CSALÁDI ÉS A BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEKÉRT?

Amennyiben a válasz igen, akkor tetszeni fog az altánok, ami alatt egy igazi épített kemence várja a leendő tulajdonost, ahol aztán legyen szó családi, vagy baráti összejövetelekről, garantálva van a szuper hangulat, és a finomabbnál finomabb kemencés ételek.

📌 MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Mivel gyakorlatilag a jelentősebb városok egy karnyújtásnyira vannak, ezért dolgozzon is bárhol, gyorsan és egyszerűen megközelíthető szinte bármelyik.

  • Pozsony 52 km
  • Somorja 20 km
  • Dunaszerdahely 11 km
  • Bős 8 km

 

👉 Ezt a kivételes ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg

DOHODNITE SI OBHLIADKU

ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM | JUROVÁ | DUNAJSKÁ STREDA

Denis Czita

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺 🇬🇧

ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM | JUROVÁ | DUNAJSKÁ STREDA

Béla Markovics

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM | JUROVÁ | DUNAJSKÁ STREDA

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv