fbpx

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | TRÁVNIK | OKRES KOMÁRNO

159 000 €

❗️Novostavba rodinného domu za cenu bytu? Pravdepodobne si práve teraz hovoríte, že je to nemožné. A väčšinou to tak býva, keďže dnes chce veľa ľudí predať svoju nehnuteľnosť za veľmi vysokú cenu.
Teraz však máme špeciálnu ponuku, ktorú sme spomínali! Ponúkame na predaj dve novostavby rodinných domov v Trávniku prakticky za cenu väčšieho bytu.

🏠 ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O NEHNUTEĽNOSTIACH

3-izbové nehnuteľnosti majú rozlohu 127 m², vrátane priestrannej terasy a nachádzajú sa na pozemku s rozlohou takmer 6 árov. Pri výstavbe domov hralo veľmi dôležitú úlohu použitie kvalitných materiálov a v súlade s dnešnou dobou bola jedným z najdôležitejších aspektov aj energetická efektívnosť. Nič to nedokázalo lepšie ako klasifikácia A1, ohrev teplej vody solárnymi panelmi a kompletné zateplenie domov. Nový majiteľ si bude môcť nainštalovať aj krb, ak si to želá.

🧱 VYTVORTE SI PODĽA VLASTNEJ FANTÁZIE

Domy sú z vonkajšej strany kompletne dokončené, takže novému majiteľovi ostáva dokončiť už len vnútro. Priestranné a príjemne riešené izby poskytujú každému výborný základ na vytvorenie vytúženého domova podľa vlastného vkusu a fantázie. Či už ide o mladý pár plánujúci spoločný život, alebo aj o viacčlennú rodinu, každý si v týchto nehnuteľnostiach nájde to, čo hľadá, keďže novú kapitolu svojho života bude môcť začať v dome svojich snov v obzvlášť tichej a pokojnej ulici.

👩‍🍳 PRE MILOVNÍKOV PRIESTRANNÝCH KUCHÝŇ

V domoch je možné vybaviť aj priestrannú kuchyňu, ktorá je spojená s obývačkou. Keďže ide o jednu z najdôležitejších súčastí domova, pri stavbe sa kládol veľký dôraz na to, aby si každý mohol zariadiť kuchyňu svojich snov na priestrannom mieste, keďže v dnešnom uponáhľanom svete sú spoločné rodinné obedy a večere čoraz vzácnejšie, no o to dôležitejšie. Z tejto priestrannej miestnosti sa otvára terasa, kde si môžete vychutnať napríklad východ slnka, rannú kávu alebo len hru s deťmi. Vysoký betónový plot zaisťuje pokojné súkromie, pobyt na terase alebo v záhrade.

🛀 KÚPEĽŇA PRE KAŽDÉHO

Večné otázky, pokiaľ ide o kúpeľňu. Máte vaňu? Je tam sprcha? Je tam umyváreň? Umyváreň je s jednou či s dvoma umývadlami? Máme dobré správy! Nechýba ani vaňa, ani sprchovací kút a ani dve umývadlá. Niekto si po celodennej práci rád oddýchne vo vani a niekto sa radšej len osprchuje, no nech už patríte do ktorejkoľvek skupiny, zaručene si tu nájdete vlastné výpočty.

📌 JE JEDNO,ČI PRACUJETE V OKOLITÝCH MESTÁCH, ALEBO V BRATISLAVE

Môže byť ideálnym miestom pre milovníkov vody a kúpania, keďže termálne kúpalisko Veľký Meder je odtiaľto doslova na skok. Nehnuteľnosť je blízko maďarských hraníc, čo umožňuje napr. taktiež návšteva mesta Győr.
Komárno 28km
Veľký Meder 14 km
Dunajská Streda 35 km
Bratislava 83 km

🤝 POŽIADAJTE SI TERMÍN NA OSOBNÚ NÁVŠTEVU

Neváhajte a príďte si tieto nehnuteľnosti pozrieť a spoznajte ich detaily osobne.

👉 Tieto nehnuteľnosti nájdete iba v našej realitnej kancelárii.

❗️Új építésű családi ház egy lakás áráért? Valószínűleg most azt gondolja, hogy ez lehetetlen. És ez általában így is van, mivel manapság sokan nagyon drágán szeretnék eladni az ingatlanukat.
Most viszont van egy kimondottam kiemelt ajánlatunk! Eladásra kínálunk két új építésű családi házat Komáromfüssön, gyakorlatilag egy nagyobb lakás áráért.

🏠 AMIT AZ INGATLANOKRÓL TUDNI KELL

A 3 szobás ingatlanok 127m², amely tartalmaznak egy tágas teraszt, és egy közel 6 áras telken helyezkednek el. A házak építésénél nagyon fontos szerepet kaptak a minőségi anyagok használata, és a mai kornak megfelelően az energiahatékonyság is az egyik legfontosabb szempontok között szerepelt. Ezt mi sem tudná jobban igazolni, mint az A1 besorolás, a melegvíz napelemmel történő felmelegítése, vagy a házak komplett szigetelése. Az új tulajdonos amennyiben szeretne még egy kandallót is be fog tudni építeni.

🧱 ALAKÍTSA A SAJÁT FANTÁZIÁJA ALAPJÁN

A házak kívülről teljesen be lettek fejezve, így az új tulajdonosnak már csak a belső részét kell befejeznie. A tágas és kellemes kialakítású szobák, remek alapot biztosítanak arra, hogy ténylegesen mindenki a saját ízlésének, és fantáziájának megfelelően alakítsa ki a vágyott otthont. Legyen szó egy fiatal, éppen a közös életüket tervező párról, vagy akár egy több tagú családról, mindenki megtalálja a számításait ezekben az ingatlanokban, hiszen egy kimondottan csendes és nyugodt utcában fogják tudni elkezdeni életük új fejezetét az álmaik otthonában.

👩‍🍳 A TÁGAS KONYHA SZERELMESEINEK

A házakban egy tágas konyha berendezésére is lehetőség van, amely össze van kötve a nappalival. Mivel az otthon egyik legfontosabb része, így az építésnél nagy hangsúly lett fektetve, hogy egy tágas helyen tudja mindenki berendezni álmai konyháját, mivel a mai rohanó világban egyre ritkábban előforduló, de annál fontosabbak a közös családi ebédek és vacsorák. Ebből a tágas helyiségből nyílik a terasz, ahol a napfelkeltében fogyaszthatja pl. a reggeli kávéját, vagy éppen játszat a gyerekekkel. A magas betonkerítés biztosítja a nyugodt magánszférát, tartózkodjon a teraszon, vagy a kertben.

🛀 MINDENKI FÜRDŐSZOBÁJA

Az örök kérdések, ha a fürdőszobáról van szó. Van kád? Van zuhanyzó? Egy mosdó van? Nincs véletlenül olyan, ahol van két mosdó? Van egy jó hírünk! Van kád is, van zuhanyzó is, és van két mosdó is. Vannak akik a kádban szeretik kipihenni az egésznapos fáradalmaikat, van aki pedig pedig csak a zuhanyzást részesíti előnyben, de tartozzon Ön bármelyik csoportba is, itt garantáltan megtalálja a saját számításait.

📌 MINDEGY HA A KÖRNYEZŐ VÁROSOKBAN DOLGOZIK, VAGY HA ESETLEG POZSONYBAN

A víz és a fürdőzés szerelmeseinek kimondottan ideális hely lehet, mivel a nagymegyeri termálfürdő szó szerint egy ugrásnyira található. Az ingatlan a magyar határ közelében van, amely lehetővé teszi pl. Győr városának látogatását is.
Komárom 28km
Nagymegyer 14km
Dunaszerdahely 35km
Pozsony 83km

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezeket az ingatlanokat és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezeket az ingatlanokat kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | TRÁVNIK | OKRES KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU | TRÁVNIK | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv