fbpx

CHATA V OBĽÚBENEJ OBLASTI NEĎALEKO KOMÁRNA

29 900 €

🏡 Ak túžite po ideálnom mieste na oddych, kde budete tráviť čas v prírode izolovaný od mestského ruchu no radi máte všetky výhody mesta na dosah, máme pre Vás ideálne riešenie. Exkluzívne ponúkame na predaj chatu v obľúbenej chatovej oblasti neďaleko mesta Komárno.

👌🏼📌Chata sa rozprestiera na pozemku o veľkosti 486m², ktorý bude novému majiteľovi spĺňať všetky očakávania, ktoré záhrada s chatkou spĺňať má. Rodinné posedenia a grilovačky v kruhu najbližších budú ideálnym trávením voľného času na tomto mieste v prírode, no stále iba „na skok“ od mesta.

🏡 ČO POTREBUJETE O TEJTO NEHNUTEĽNOSTI VEDIEŤ

Samotná chata má veľkosť 34m² a pozostáva z 2 miestností, 1 pivnice o veľkosti 20m² a obývateľného podkrovia s rovnakou veľkosťou. Je veľmi ľahko dostupná, čo umožňuje cestu nielen autom, ale aj bicyklom. Nezostáva Vám nič iné, len sadnúť na bicykel a vychutnávať si všetky benefity ktoré Vám záhradka ponúka.

🤝🏼 DOHODNITE SI S NAMI OSOBNÚ OBHLIADKU

Neváhajte a zavolajte ešte dnes. Prídte sa zamilovať do prekrásnej záhradky.

🏡Ha egy ideális pihenőhelyre vágyik, ahol a természetben töltheti el az időt a város forgatagától elzárva, de szereti, ha a város minden előnye elérhető közelségben van, nálunk megtalálja az ideális megoldást. Eladásra kínálunk egy nyaralót Komárom közelében, egy népszerű nyaralóövezetben.

👌🏼📌A nyaraló egy 486m²-es telken található, mely megfelel az új tulajdonos minden olyan elvárásának, aminek a kertnek és a nyaralónak meg kell felelnie. Családi összejövetelek és grillezések a baráti körben ideális módja annak, hogy szabadidejét ezen a helyen töltse el a természetben, de mégis csak “egy ugrásra” a várostól.

🏡 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNI KELL

Maga a házikó 34 m² alapterületű és 2 szobából, egy 20 m²-es pincéből és egy ugyanekkora méretű lakható tetőtérből áll. Nagyon könnyen megközelíthető, így nem csak autóval, hanem kerékpárral is lehet közlekedni. Nincs más dolga, mint felülni a kerékpárra, és élvezni a kert minden előnyét.

🤝🏼 KÉRJEN IDŐPONTOT AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSÉRE

Ne habozzon hívni még ma. Jöjjön és szeressen bele a gyönyörű kertbe.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

CHATA V OBĽÚBENEJ OBLASTI NEĎALEKO KOMÁRNA

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

CHATA V OBĽÚBENEJ OBLASTI NEĎALEKO KOMÁRNA

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv