fbpx

NOVOSTAVBA MODERNÉHO RODINNÉHO DOMU | HOLICE | OKRES DUNAJSKÁ STREDA

389 000 €

👆🏻Hľadáte novostavbu rodinného domu blízko Bratislavy alebo Šamorína, ale zároveň je pre Vás dôležité pokojné a tiché prostredie? Máme pre Vás skvelú ponuku!

💶 Ponúkame na predaj novostavbu moderného, priestranného 4-izbového rodinného domu, ktorý sa nachádza v mimoriadne pokojnej, tichej a priateľskej časti, čím zaručuje pohodlný každodenný život budúceho majiteľa a jeho rodiny.

🏡 MODERNÝ VZHĽAD A VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLOV

Nehnuteľnosť má 179 m² a nachádza sa na pozemku o rozlohe viac ako 7 árov. Vlastník, ktorý pracuje v stavebníctve, navrhol a postavil dom s použitím materiálov tej najvyššej kvality, a keďže bol postavený pre vlastné potreby, jednoznačne zaručuje dlhú životnosť. Táto kvalita a vynikajúci vkus charakterizujú taktiež aj zariadenie domu. Moderné exteriérové rolety a vstupná brána sú elektricky ovládateľné.

🌞PRIESTRANNÉ MIESTNOSTI

Interiér nehnuteľnosti poskytuje pohodlie a útulnú atmosféru, zaručujúc komfort celej rodiny. Rodinný dom s 4 izbami má 2 detské izby, spálňu a mimoriadne priestrannú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, ktorá je navyše orientovaná na juh, takže si môžete užívať slnečné svetlo aj pri pobyte vo vnútri. V dome sa nachádza technická miestnosť s komorou, kúpeľňa so sprchou a WC, ale ak by to nestačilo, je možné v priestore využívanom ako práčovňa vybudovať ďalšiu kúpeľňu. Vykurovanie zabezpečuje podlahové kúrenie, ktoré je nainštalované vo všetkých miestnostiach.

👩‍🍳 VAŠA VYSNÍVANÁ KUCHYŇA

Štýlovo navrhnutá kuchyňa, zodpovedajúca potrebám moderných rodín, v každom detaile predstavuje stretnutie kvality, pohodlia a elegancie a je zaručene snom každej gazdinky.

🌿💦 PRE MILOVNÍKOV ZIMNEJ ZÁHRADY

V dome je vybudovaný priestranná a moderná zimná záhrada, ktorá vďaka vykurovaniu môže byť skvelým miestom pre rodinné a priateľské stretnutia alebo grilovačky v lete aj v zime.

🧱PRISPÔSOBTE NEHNUTEĽNOSŤ VLASTNÝM PREDSTAVÁM

Po sťahovaní v roku 2020 rodina pokračovala vo výstavbe nehnuteľnosti. V tomto rámci začali stavať 78 m² prístavbu, v ktorej sa nachádza aj 28 m² garáž. Dokončenie prístavby však zostáva na fantázii budúceho majiteľa. Tu môže byť vybudovaná letná kuchyňa alebo dokonca rodinný wellness so saunou. Počas prác začal vlastník stavať aj bazén, ktorý je už vybetónovaný a má zabezpečené aj filtračné zariadenie. V bazéne je tiež vybudovaná aj časť s masážnymi tryskami. Celá nehnuteľnosť je napojená na kanalizáciu vrátane bazénu a prístavby. Navyše bol zavedený aj prúd 380V. Ďalšou veľkou výhodou nehnuteľnosti je, že je oplotená betónovým plotom, čo zaručuje súkromie budúcemu majiteľovi.

🚘 VŠETKO NA DOSAH RUKY

V obci sa nachádza prakticky všetko, čo je potrebné pre pohodlný a každodenný život. Škola, škôlka, lekárska ambulancia, lekáreň, ale aj reštaurácia a mnoho rôznych malých obchodov. Dostupnosť okolitých miest značne uľahčuje diaľnica R7.
Bratislava 35 km
Šamorín 14 km
Dunajská Streda 11 km
Győr 45 km
Viedeň 101 km

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ OBHLIADKU

Neváhajte! Tento nový rodinný dom je výnimočnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domov. Príďte si ho pozrieť a osobne sa oboznámte s jeho detailmi.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete výlučne v našej realitnej kancelárii.

☝🏻Újépítésű családi házat keres közel Pozsony, vagy Somorja városközpontjához, viszont nagyon fontosnak tartja a nyugodt, és csendes környezetet? Van egy szuper ajánlatunk!

💶 Eladásra kínálunk Gellén egy 3 éve kolaudált, modern, tágas 4 szobás családi házat, amely egy kifejezetten nyugodt, csendes és barátságos környéken található, biztosítva a leendő tulajdonos, és családja kényelmes mindennapjait.

🏡 MODERN MEGJELENÉS, ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Az ingatlan 179m², és egy több mint 7 áras teleken helyezkedik el. Tulajdonosa, aki az építőiparban dolgozik a házat kiváló minőségű anyagok felhasználásával tervezte és építette, és mivel saját részre, ez garancia a hosszú élettartamra. Ez a minőség és a kiváló ízlés jellemzi a ház berendezését is. A modern külső redőnyök, és a bejárati kapu is elektromosan állíthatóak, ill. nyithatóak.

🌞TÁGAS TEREK

Az ingatlan belső terei kényelmet és otthonos hangulatot nyújtanak, garantálva az egész család kényelmét. A 4 szobával rendelkező családi házban 2 gyerekszoba, egy hálószoba, és egy kifejezetten tágas nappali található a konyhával összekötve, amely ráadásul déli fekvésű, így a napos időben bent tartózkodva is élvezheti a napsütést. A házban található egy technikai helyiség kamrával, egy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba wc-vel, de ha ez nem lenne elég, akkor kialakítható még egy fürdőszoba a jelenleg mosókonyhának használt helyiségből.
A melegről a talajfűtés fog gondoskodni, amely ház minden egyes helyiségében megtalálható.

👩‍🍳 ÁLMAI KONYHÁJA

Az igényesen megtervezett, a modern családok igényeinek megfelelően kialakított konyha minden egyes részletében a minőség, kényelem és az elegancia találkozását hivatott mutatni, és garantáltan minden háziasszony álma.

🌿💦 A TÉLI KERT SZERELMESEINEK

A házban kialakításra került egy tágas modern télikert, amely nyáron, vagy akár télen is a fűtésnek köszönhetően kiváló hely lehet a családi és a baráti összejövetelekhez és a grill partikhoz.

🧱ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYE ÉS KEDVE SZERINT

A 2020-as beköltözés után a család tovább folytatta az ingatlan fejlesztését. Ennek részeként elkezdtek megépíteni egy 78m² melléképületet, amelyben helyet kapott egy 28m² garázs is. A melléképület befejezése viszont a leendő tulajdonos fantáziájára van bízva. Kialakítható itt egy nyári konyha, vagy akár egy családi wellness központ is szaunával. A munkálatok során a tulajdonos elkezdte megépíteni a medencét is, amely fel lett falazva, és beszerzésre került a tisztító berendezés is. A medencében külön kialakításra került egy jakuzzi is. A teljes ingatlan rá lett kötve a kanalizációra, beleértve a medencét, és a melléképületet is. Ezenkívül az ipari áram is bevezetésre került. Az ingatlan további nagy előnye, hogy betonkerítéssel van körbekerítve, ami garantálja a leendő tulajdonos nyugodt magánszférájának a megőrzését.

🚘 MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

A településen gyakorlatilag minden megtalálható, ami szükséges a kényelmes mindennapokhoz. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, de étterem, és még sok más különböző kisbolt is.
A környező városok megközelítését az R7 autópálya is jelentősen megkönnyíti.
Pozsony 35 km
Somorja 14 km
Dunaszerdahely 11 km
Győr 45 km
Bécs 101 km

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon! Ez az újépítésű családi ház egy kivételes lehetőség azok számára, akik saját álom otthonukat keresik.! Jöjjön el megnézni, és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

NOVOSTAVBA MODERNÉHO RODINNÉHO DOMU | HOLICE | OKRES DUNAJSKÁ STREDA

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

NOVOSTAVBA MODERNÉHO RODINNÉHO DOMU | HOLICE | OKRES DUNAJSKÁ STREDA

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv