fbpx

ROZOSTAVANÝ DOM | OBEC TRÁVNIK

90 000 €

❗️💶 Túžite po skutočne luxusnom rodinnom dome? Možno hľadáte nehnuteľnosť na investičné účely? Máme pre vás skvelý tip!

💰 Ponúkame na predaj novostavbu nehnuteľnosti v nedokončenom stave v obci Trávnik, len 15 minút od mesta.

🧱 ČO MUSÍTE VEDIEŤ O NEHNUTEĽNOSTI

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o veľkosti takmer 9 árov a jej rozloha hovorí sama za seba – Stavba má 523 m². Nehnuteľnosť ponúka priestranné miestnosti a garáž, ktorá je dostatočne veľká pre 3 autá. Pre pohodlie budúceho majiteľa je tiež k dispozícii murovaný bazén. K nehnuteľnosť sú k dispozícií všetky potrebné doklady a papiere, vrátane platného stavebného povolenia. Vďaka tomu budete môcť ušetriť veľa času a peňazí, čo zjednoduší a urýchli dokončenie nehnuteľnosti.

☝🏻 ĎALŠIE VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI

Pretože sa budova momentálne nachádza v rozostavanom stave, ukrýva veľký potenciál. Aktuálne plány zahŕňajú rodinný dom, ale je možné celú nehnuteľnosť preplánoval aj na bytové jednotky. To ponúka vynikajúcu investičnú príležitosť.

📌 TAKMER VŠETKO JE NA DOSAH RUKY

Či už pracujete v Bratislave alebo v zahraničí, všetko je rýchlo a jednoducho dostupné.

 • Komárno 28 km
 • Veľký Meder 14 km
 • Dunajská Streda 35 km
 • Bratislava 83 km
 • Győr 30 km
 • Viedeň 146 km

🤝 VYŽIADAJTE SI TERMÍN PRE OSOBNÚ NÁVŠTEVU

Neváhajte a príďte si pozrieť tieto nehnuteľnosti a osobne sa oboznámte s ich detailmi.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii.

❗️💶 Igazi luxus otthonra vágyik? Esetleg befektetés céljából keres ingatlant? Van egy szuper tippünk!

💰 Eladásra kínálunk egy félkész állapotú új ingatlant Komáromfüssön, nagyon közel a település központjához, mindössze 15 percnyire a várostól.

🧱 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNIA KELL

Egy közel 9 áras telken található ingatlan méretei önmagukért beszélnek, ugyan is az épület 523m². Az ingatlan tágas terekkel, és egy akár 3 autónak is alkalmas garázzsal várja leendő tulajdonosát, akinek a kényelméről egy falazott medence is gondoskodni fog. Az ingatlan rendelkezik minden szükséges dokumentációval, így érvényes építési engedéllyel is. Ennek köszönhetően rengeteg időt és pénzt fog tudni megtakarítani, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik az ingatlan befejezése.

☝🏻 AZ INGATLAN TOVÁBBI ELŐNYEI

Mivel az épület jelenleg félkész állapotban van, ezért rengeteg potenciál rejlik benne. A jelenlegi tervekben az ingatlan családi házként szerepel, viszont át tervezhető akár lakásokká is. Ennek köszönhetően kiváló befektetési lehetőséget kínál.

📌 SZINTE MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Dolgozzon akár Pozsonyban, vagy a határon túl, minden gyorsan és egyszerűen megközelíthető.

 • Komárom 28km
 • Nagymegyer 14km
 • Dunaszerdahely 35km
 • Pozsony 83km
 • Győr 30km
 • Bécs 146km

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezeket az ingatlanokat és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

ROZOSTAVANÝ DOM | OBEC TRÁVNIK

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

ROZOSTAVANÝ DOM | OBEC TRÁVNIK

Béla Markovics

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

ROZOSTAVANÝ DOM | OBEC TRÁVNIK

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv