fbpx

STAVEBNÝ POZEMOK V POKOJNEJ ČASTI MESTA S NÁDYCHOM VIDIEKA | KOMÁROM | MAĎARSKO

34 500 €

🌳 Už dlhšiu dobu hľadáte stavebný pozemok v pokojnej časti mesta s nádychom vidieka, ale predsa by ste mali radi všetko na dosah ? Ponúkame Vám skvelú príležitosť.

❗️Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v Maďarskom meste Komárom – časť Koppánymonostor. Pozemok nájdete v novej vybudovanej lukratívnej štvrti na ulici s názvom Dérény utca. Jedinečná možnosť postaviť si svoj vysnívaný domov v pokojnom a tichom prostredí.

🏡Stavebný pozemok má veľkosť skoro 8 árov. No ak by Vám toto nestačilo, jednou z ďalších zaujímavostí je aj možnosť kúpy 15 árov a tak celkovo zväčšiť celý pozemok . Kanalizácia a prípojka na elektrinu, dokonca aj optický internet sú samozrejmosťou. Ušetríme Vám čas a energiu, aby ste sa mohli plne sústrediť na výstavbu svojho domova.

📌VŠETKO NA DOSAH

Jednou z najväčších výhod je, že všetko čo budete ku každodennému životu potrebovať, máte fakt „Na skok“ a tým pádom sa budete vedieť pohybovať veľmi jednoducho a rýchlo. Centrum mesta a to nie len Komáromu, ale aj Komárna budete mať na pár minút cesty autom vďaka novému mostu, ktorý sa nachádza na dosah.

🤝 DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ OBHLIADKU

Neváhajte a príďte si túto jedinečnú a vzácnu nehnuteľnosť pozrieť osobne a spoznať jej detaily.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete exkluzívne iba v našej realitnej kancelárii.

🌳 Építési telek egy nyugodt, csendes, szinte vidékies környezetben, de mégis nagyon közel, kb. 5 percnyire a várostól? Most remek áron van egy ilyen ajánlatunk!

❗️Eladásra kínálunk egy építési telket Dél Komáromban (Magyarország), Koppánymonostoron, egy nemrégiben újonnan megnyitott lakórészen a Déryné utcában, ahol garantáltan nyugodt, és csendes környezetben fogja tudni felépíteni álmai otthonát.

🏡 AMIT AZ INGATLANRÓL TUDNI KELL
Az ingatlan közel 8 áras, de ha ez nem lenne elegendő, akkor bővíthető 15 árasra is. A telken már bekötésre került a kanalizáció, az elektromos vezetékek, és az optikai internet is. Ezeknek köszönhetően, rengeteg időt és pénzt fog tudni megspórolni, ami lehetővé teszi, hogy hamarabb felépítse vágyott otthonát.

📌 MINDEN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Az ingatlan egyik óriási előnye, hogy nagyon könnyen, és ami talán manapság az egyik legfontosabb dolog, hogy gyorsan megközelíthető szinte minden, ami fontos a zökkenőmentes mindennapokhoz. Szó szerint pár perc alatt bent vagyunk a városközpontban, legyen az a magyar, vagy a szlovák oldal, hiszen az új monostori híd is csak egy karnyújtásnyira található.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES

Ne habozzon, és jöjjön el megnézni ezt az ingatlant és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

STAVEBNÝ POZEMOK V POKOJNEJ ČASTI MESTA S NÁDYCHOM VIDIEKA | KOMÁROM | MAĎARSKO

Béla Markovics

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺

STAVEBNÝ POZEMOK V POKOJNEJ ČASTI MESTA S NÁDYCHOM VIDIEKA | KOMÁROM | MAĎARSKO

Denis Czita

realitný maklér

🇸🇰 🇭🇺 🇬🇧

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

STAVEBNÝ POZEMOK V POKOJNEJ ČASTI MESTA S NÁDYCHOM VIDIEKA | KOMÁROM | MAĎARSKO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv