fbpx

POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM V TICHEJ A POKOJNEJ ULICI | MARCELOVÁ | OKRES KOMÁRNO

74 000 €

❗️Priestranný a pohodlný rodinný dom, obzvlášť pokojné prostredie, vidiecka atmosféra a ticho, len 15 minút od mesta? Ak hľadáte takýto dom, pozrite si túto super ponuku!

💰 Ponúkame za výhodnú cenu na predaj rodinný dom s 2 poschodiami v obci Marcelová, v tichej a pokojnej ulici mimo ruchu.

🏡 ČO JE DÔLEŽITÉ O NEHNUTEĽNOSTI

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o veľkosti takmer 8 árov. Tehlový rodinný dom bol postavený v strede 70. rokov a má zastavanú plochu nadzemného podľažia 86m². V dome je k dispozícií 5 izieb, priestranná kuchyňa s komorou, na poschodí kúpeľňa, 2 toalety a veľký pivničný priestor pozostávajúci z celkovo 4 miestností. Nesmieme zabudnúť ani na veľkú garáž, do ktorej budeme môcť priamo z ulice zaparkovať svoje auto. Nehnuteľnosť má vlastnú studňu, ale aj možnosť čerpať mestskú vodu. Kanalizácia je riešená formou žumpy, s možnosťou pripojenia na kanalizáciu.

🧱 SPLŇTE SI SVOJE SNY O NOVOM DOMOVE

Hoci je nehnuteľnosť v pôvodnom stave, je okamžite vhodná na obývanie, a vďaka svojej rozlohe poskytuje skvelú príležitosť, aby ju budúci majiteľ zrekonštruoval podľa svojej chuti a predstáv. Strecha bola kompletne zrekonštruovaná pred 2 rokmi, čo zaručuje bezproblémové bývanie na mnoho rokov.

👫 SKUTOČNÉ RODINNÉ ZÁZEMIE

Táto skvelá nehnuteľnosť má všetko, čo je potrebné pre vytvorenie skutočného rodinného bývania. Priestranné izby, dostatočne veľký pozemok, vidiecky vzduch, ticho a pokoj, blízkosť mesta – všetky tieto aspekty sú skvelou skutočnosťou pre pohodlný život.

📍 POZEMOK

❗️Pozemok vedľa rodinného domu je tiež na predaj, ak by pozemok s rozlohou 8 árov patriaci k nehnuteľnosti nebol dostatočný. Viac informácií nájdete na nasledujúcom odkaze. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

🤝 ZAVOLAJTE A DOHODNITE SI TERMÍN NA OSOBNÚ OBHLIADKU

Spravte prvý krok smerom k vášmu novému domovu! Príďte sa pozrieť a osobne spoznajte detaily, ktoré táto nehnuteľnosť ponúka.

👉 Túto nehnuteľnosť nájdete výhradne v ponuke len našej realitnej kancelárii.

❗️Tágas és kényelmes családi ház, kifejezetten nyugodt környezet, vidéki levegő, és csend, mindössze 15 percnyire a várostól?
Amennyiben egy ilyen házat keres, akkor nézze meg ezt a szuper ajánlatot!

💰Eladásra kínálunk kedvező áron egy 2 szintes családi házat Marcelházán a település egy csendesebb, és a forgalomtól mentesebb utcájában.

🏡 AMIT FONTOS TUDNIA AZ INGATLANRÓL

Az ingatlan egy közel 8 áras telken helyezkedik el. A téglaház a 70-es évek közepén épült, és 86m² alapterületű földszinttel. A házban 5 szoba, egy tágas konyha spájzzal, az emeleten egy fürdőszoba, 2 toalett, és egy kifejezetten tágas összesen 4 helyiségből álló pince található benne. Ne feledkezzünk el a nagy méretű garázsról sem, ahová közvetlenül az utcáról fogjuk tudni beparkolni az autónkat. Az ingatlan rendelkezik kúttal, de a központi víz is bevezetésre került. Található itt egy szennygödör, viszont a kanalizáció előkészítés is rendelkezésre áll, így lehetőség van annak rácsatlakozására is.

🧱 VALÓSÍTSA MEG ÁLMAI OTTHONÁT

Bár az ingatlan alapállapotban van, így is azonnali beköltözésre alkalmas, azonban a jellegéből adódóan remek lehetőséget biztosít, hogy leendő tulajdonosa a vágyai és álmai alapján átalakítsa, és felújítsa. Mivel a tető 2 éve lett újraszigetelve, így az hosszú évekre garantálja a problémamentes lakhatást.

👫AZ IGAZI CSALÁDI FÉSZEK

Ez a remek ingatlan mindennel rendelkezik, ami szükséges egy igazi családi otthon kialakítására. A tágas szobák, a kellően nagy méretű telek, a vidékies levegő, a csend és a nyugalom, a város közelsége, ezek mind-mind remek alapok egy igazán kiegyensúlyozott élet kialakításához.

📍 TELEK

❗️A családiház melletti telek is megvásárolható, amennyiben nem lenne elegendő az ingatlanhoz tartozó 8 áras telek. Itt talál bővebb információt.

🤝 KÉRJEN IDŐPONTOT EGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁSHOZ

Ne habozzon, és tegye meg az első lépést az új otthona felé! Jöjjön el megnézni, és ismerje meg személyesen a részleteit.

👉 Ezt az ingatlant kizárólag a mi ingatlanirodánknál találhatja meg.

DOHODNITE SI OBHLIADKU

POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM V TICHEJ A POKOJNEJ ULICI | MARCELOVÁ | OKRES KOMÁRNO

Ján Bottyán

realitný a finačný expert

🇸🇰 🇭🇺

Referencie

Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Mária Tóthová, Dedina Mládeže
Read More
Vzhľadom na moje predošlé, nie veľmi dobré skúsenosti som nemala veľké očakávania, avšak zostala som milo prekvapená . Opäť sa potvrdilo, že ktorúkoľvek inštitúciu nerobí dobrou inštitúciou budova, logo, veľkosť, ale ľudia, ktorí v nej pracujú. Tak, ako platenie šekov sa môže stať príjemnou chvíľkou, keď natrafíme na milú pani za priehradkou pošty, tak aj kúpa dovolenky môže byť nepríjemná ,ak nás obsluhuje nahnevaný zamestnanec, ktorý sa už ponáhľa domov. V tomto prípade som sa stretla s vysokou mierou odbornosti a etiky. Ušetrili mi veľa času a stresov a jediné čo ľutujem, že sa nám cesty nestretli skôr .
Gabriela, Komárno
Gabriela, Komárno
Read More
Kedves Jani, szeretném megköszönni neked a munkádat, amit értünk teszel! Örülök, hogy rögtön az elejétől hozzád kerültem a kis dolgaimmal. Minden elismerésem ami a szakmai tudásodat, az elszántságodat és az érdeklődésedet illeti! Bármikor bármilyen kérdéssel felkerestelek mindig szántál rám időt és mindig találtál megoldást! Nem utolsó sorban szeretem, hogy precíz és gyors vagy! Biztos vagyok benne, hogy aki hozzád kerül csak jól jár! Remélem sok közös munkásságunk lesz meg a jövőben! Köszönöm
Ildikó, Komárom
Ildikó, Komárom
Read More
Jani te egy olyan ember vagy, aki tényleg figyelembe veszed a klienseid igényeit, félelmeit és aszerint nyújtod segítő kezed. Emberséged és barátságos jellemed bizalmat gerjeszt az emberben, elhiszem és tudom, hogy tényleg segíteni akarsz és nem rosszat tenni. Merészen adom kezedbe a családunk pénzügyeit, mert tudom hogy soha nem vernél át. Téged bármikor bárkinek nagy szeretettel ajánlak, mert tudom, hogy ahogy én nem csalódtam úgy más se fog. És nem mellesleg vezetőként és tanárként is kiválló munkát végzel.

Ak navyše s nami
financujete bývanie

POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM V TICHEJ A POKOJNEJ ULICI | MARCELOVÁ | OKRES KOMÁRNO

1

Pri neschválení
hypotéky Vám vrátime
plnú zálohu

2

Preplatenie znaleckého posudku - bankou akceptovateľným znalcom

3

Preplatenie návrhu záložných zmlúv